19/07/11 - 22:44

Μην πάτε για μπάνια!22 Ιουλίου ξεκινούν τα πλέι οφ!

Το ΔΣ της Football League συνεδρίασε και πήρε την απόφαση να ξεκινήσουν άμεσα τα play off της ανόδου! Εκτός έμειναν τα Τρίκαλα, ενώ ΟΦΗ, Λεβαδειακός και Διαγόρας θα συμμετάσχουν!

Μην πάτε για μπάνια!22 Ιουλίου ξεκινούν τα πλέι οφ!
55.660views 0shares

Ακόμη μία απίστευτη απόφαση πήρε το ΔΣ της Football League, καθώς όρισε τα play off να ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου! Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι ο ΟΦΗ, ο Λεβαδειακός και ο Διαγόρας, καθώς τα Τρίκαλα έμειναν εκτός της διαδικασίας, ενώ η Δόξα Δράμας δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και ζήτησε να μην διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης!

Όταν, μάλιστα, οι Δραμινοί έλαβαν αρνητική απάντηση, τόνισαν ότι θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης!

Από εκεί και πέρα, όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Αθήνα, ενώ το αίτημα του Λεβαδειακού να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες χωρίς βαθμούς απορρίφθηκε. Ενδεικτικό της... αποφασιστικότητας της λίγκας να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία, είναι ότι στην κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων συμπεριλήφθηκε και η Δόξα! Τα play off θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την 1η Αυγούστου, εν μέσω καύσωνα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική – 22 Ιουλίου

Λεβαδειακός – ΟΦΗ
Διαγόρας – Δόξα Δράμας

2η αγωνιστική – 24 Ιουλίου

Διαγόρας – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – ΟΦΗ

3η αγωνιστική – 26 Ιουλίου

Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας
ΟΦΗ – Διαγόρας

4η αγωνιστική – 28 Ιουλίου

ΟΦΗ – Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας – Διαγόρας

5η αγωνιστική – 30 Ιουλίου

Λεβαδειακός – Διαγόρας
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας

6η αγωνιστική – 1 Αυγούστου

Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός
Διαγόρας – ΟΦΗ

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ