Facebook Pixel Γκολ και… ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-15 22:55:00

Γκολ και… ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκολ και… ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, τα επεισόδια όμως που πραγματοποιήθηκαν πριν τη σέντρα αμαύρωσαν την εικόνα του ματς! "Η αστυνομία έφαγε το ξύλο της αρκούδας" δήλωσε ο Μπέος

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, ήταν όμως ουσιαστικότερος και κατάφερε να επικρατήσει 3-0 των «ερυθρόλευκων».

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στο σφυροκόπημα του συλλόγου της Μαγνησίας και προηγήθηκε με αμφιλεγόμενο τρόπο στο 20’. Και αυτό γιατί, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαλπιγγίδης γκρέμισε τον Γιαπούκοβιτς, η μπάλα έφυγε εκτός περιοχής, με τον Λίνο να πιάνει το σουτ στην κενή εστία και να γράφει το 1-0. Το τέρμα ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αφού ο Γιαπούκοβιτς ήταν κάτω και έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι…

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν με όλες τους τις δυνάμεις για την ισοφάριση, πραγματοποιώντας αρκετές καλές φάσεις με τον Καπετάνο και τον Σανκαρέ! Πλήρωσαν όμως την αναποτελεσματικότητά τους στο τελείωμα των φάσεων, αφού ο Βιεϊρίνια δεν τους χαρίστηκε στο 43’ και με καταπληκτικό σουτ έγραψε το 2-0.

Στην επανάληψη εξελίχτηκε το ίδιο σκηνικό. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν αυτός που έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ . Στο 78’ ο Σαλπιγγίδης έχασε πέναλτι, στο 87’ όμως δεν άφησε περιθώριο στον Γιαπούκοβιτς και έγραψε το τελικό 3-0.
 

Δείτε το φιλμ και τα γκολ της αναμέτρησης

94' Ληξη αγώνα

 

87' Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Μουσλίμοβιτς βρήκε πολύ ωραία στον Σαλπιγγίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή, εκείνος πρόλαβε τον Γιακούποβιτς και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-0.

83' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Μουσλίμοβιτς στη θέση του Κουτσιανικούλη

78' Ο Γιαπούκοβιτς ψάρωσε τον Σαλπιγγίδη και έπιασε το πέναλτι!

77' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ μετά από χέρι του Ζαραδούκα μέσα στην περιοχή του Βόλου.

74' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Έξω ο Τσουκαλάς, στη θέση του ο Μπαλάφας

73' O Βιεϊρίνια πέρασε όλη την άμυνα του Βόλου βγήκε τετ α τετ με τον Γιαπούκοβιτς αλλά αντί να πλασάρει, έκανε μία τρίπλα παραπάνω με αποτέλεσμα να κλειστεί και να χαθεί η ευκαιρία για το 3-0.

54' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Έξω ο Αθανασιάδης, μέσα ο Ίβιτς

54' Αλλαγή για τον Βόλο: Ο Ακόστα αντί του Ψυχογιού

53' Απίστευτη ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός για την ισοφάριση! Ο Μαρτίν έπιασε ένα τρομερό σουτ, ο Χαλκιάς ίσα-ίσα που ακούμπησε τη μπάλα, η οποία προσέκρουσε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και επέστρεψε στην αγκαλιά του!

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Σολάκης στη θέση του Μητρόπουλου. Ο Τσιώλης βγάζει μεσοαμυντικό και βάζει επιθετικό για να χτυπήσει το παιχνίδι.

45'+1': ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Ο ΠΑΟΚ προηγείται 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου, οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είναι καλύτεροι από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι τους έχουν κλείσει στα καρέ του Χαλκιά. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι πιο ουσιαστικός κάτι που το δείχενι και το σκορ (2-0). Βέβαια το πρώτο γκολ του Λίνο θεωρείται αμφιλεγόμενο...

45' Σουτ του Αθανασιάδη ο Βόλος έδιωξε σε κόρνερ.

 


olympiakos v. paok 0-2 vierinia
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη. 43' Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια έπιασε μία βολίδα εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού για το 2-0! Με 102 χλμ την ώρα πήγαινε η μπάλα στο σουτ του Πορτογάλου!

40' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σανκαρέ πήδηξε στον... θεό έπιασε την κεφαλιά αλλά για μία ακόμα φορά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

39' Άλλη μία επικίνδυνη σέντρα από τον Ζαραδούκα, ο Χαλκιάς αναγκάστηκε να διώξει σε κόρνερ με τις γροθιές προ του Σανκαρέ που καραδοκούσε.

36' O Χαλκιάς αποκρούσει σε κόρνερ ύστερα από επικίνδυνη σέντρα του Ολυμπιακού. Πιέζουν για την ισοφάριση οι γηπεδούχοι.

31' Σέντρα του Μπρέσκα από δεξιά ο Σανκαρέ έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε άουτ.

27' Άλλο ένα σουτ από τον Καπετάνο με την μπάλα να φεύγει άουτ.

24' Σουτ του Καπετάνου μέσα από την περιοχή, ο Χαλκιάς απέκρουσε και στη συνέχεια η άμυνα του ΠΑΟΚ έδιωξε σε κόρνερ.

 


ollympiakos v. paok 0-1 lino
Ανέβηκε από pklora7. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη. 20' Γκολ για τον ΠΑΟΚ: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαλπιγγίδης γκρέμισε τον Γιαπούκοβιτς, η μπάλα έφυγε εκτός περιοχής, ο Λίνο όμως έπιασε το σουτ στην κενή εστία και έγραψε το 1-0. Ένα τέρμα που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αφού ο Γιαπούκοβιτς ήταν κάτω και έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι.

15' ΣΧΟΛΙΟ: Ο Ολυμπιακός έχει μπει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, μέχρι στιγμής όμως καμία ομάδα δεν έχει πραγματοποιήσει την ευκαιρία που θα ξεσηκώσει την κερκίδα. Κύριο χαρακτηριστικό του ματς είναι οι δυνατές μονομαχίες του Τσιρίλο με τον Μόνχε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, όπως και του Σακναρέ με τον Αθανασιάδη.

1' Έναρξη αγώνα!

-Μετά από 25 λεπτά καθυστέρησης ο αγώνας είναι έτοιμος να ξεκινήσει!

-Ο Αχιλλέας Μπέος μπήκε στη σέντρα του γηπέδου και έκανε έκκληση στους οπαδούς του Βόλου να ηρεμήσουν. Δείτε τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

 

-Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια έξω από το Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας χρησιμοποίησαν χημικά με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρια να γίνει αποπνικτική! Μάλιστα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έχουν ανάψει φωτιές στην κερκίδα για να τραβήξουν τα χημικά. Γι' αυτό οι διαιτητές του αγώνα αποφάσισαν να μην αρχίσει ο αγώνας στην ώρα του, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Σε λίγα λεπτά θα γνωρίζουμε αν η αναμέτρηση θα αρχίσει (Ιή δεν θα ξεκινήσει καθόλου...)

Δείτε από βίντεο του OLAPAOK την κατάσταση που επικρατούσε από τα αέρια:

 


DAKRYGONA PAOK KERKIDA VOLOS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (54' Ακόστα), Μητρόπουλος (46' Σολάκης), Τομάς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Μάρτιν, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Μπρέσκα

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς(74' Μπαλάφας), Γκαρσία, Κουτσιανικούλης (83' Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (54' Ίβιτς)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags