Facebook Pixel “Ο Ψωμιάδης πυροβολούσε τους αστακούς...”
Life
| 2011-07-20 23:14:00

“Ο Ψωμιάδης πυροβολούσε τους αστακούς...”

“Ο Ψωμιάδης πυροβολούσε τους αστακούς...”

Ο Αλέξης Κούγιας επέστρεψε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ και κατέθεσε ως μάρτυρας για την υπόθεση του Γιάννη Παπακώστα. Χαρακτήρισε τον Έλληνα τεχνικό ως ιδιοφυΐα και ως προπονητή που είναι αδύνατον η ομάδα του να δεχθεί τρία γκολ, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου ο Μάκης Ψωμιάδης για να “στήσει” ένα ματς με τον ΠΑΣ, πυροβολούσε αστακούς!

«Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια σχέση για δωροδοκία ανάμεσα σε Καβάλα και Παπακώστα. Γνωρίζω, όμως, ότι γνωρίζονται και ότι έχουν σχέση μεταξύ τους», ανέφερε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με την Καβάλα (4-1), τόνισε: «Ο Αγροτικός Αστέρας είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και γνωρίζω ότι υπάρχουν αδελφικές σχέσεις ανάμεσα στον κ. Ψωμιάδη και τον κ. Ριαβόγλου (μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης)».

Στη λίστα βρίσκεται και το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με την Καβάλα (3-0), όπου και πάλι προπονητής της δεύτερης ήταν ο Γιάννης Παπακώστας. Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και σε αυτό, λέγοντας: «Γνωρίζω ότι η Καρδίτσα είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Παπακώστας είναι μία προπονητική ιδιοφυΐα και πρέπει να κοιμηθεί ο Θεός, για να φάει η δική του ομάδα τρία γκολ. Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει παιχνίδι που ομάδα του Παπακώστα έχει δεχθεί τρία γκολ. Όταν ήμουν στον ΠΑΣ και τον είχα προπονητή, καταφέραμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό, παίζοντας με πιτσιρίκια. Το να τρώει ομάδα του Παπακώστα τρία γκολ με βάζει σε πολλές σκέψεις».

Όσο για το παιχνίδι του ΠΑΣ με την Καβάλα, σχολίασε: «Ο ΠΑΣ τότε είχε ομαδάρα, είχε σχεδόν ανέβει και η Καβάλα ήταν μία ψιλομέτρια ομάδα. Ο κ. Ψωμιάδης συναντήθηκε με τον κ. Χριστοβασίλη, πήγαν σε ένα μέρος για να φάνε αστακούς και ο κ. Ψωμιάδης άρχισε να πυροβολεί στους αστακούς! Μετά από αυτό το σκηνικό, ο Όγιος που ήταν τότε προπονητής στον ΠΑΣ αναγκάστηκε να κατεβάσει την δεύτερη ομάδα στο παιχνίδι». Μάλιστα, διευκρίνισε ότι αυτά του τα μετέφερε ο δικηγόρος της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ολοκλήρωσε την κατάθεσή του με την φράση: «Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο άθλημα, αγαπητό από όλο τον κόσμο, όμως είναι παράλληλα και το πιο βρώμικο, καθώς το διοικούν παράγοντες απαράδεκτοι και διεφθαρμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags