Facebook Pixel Έχουμε κουφαθεί! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-01-15 23:49:00

Έχουμε κουφαθεί! (ΦΩΤΟ)

Έχουμε κουφαθεί! (ΦΩΤΟ)

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να συμβαίνουν μερικά πράγματα σε αυτό το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο; Το μεσημέρι ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τον Σβέρκο και το βράδυ το ίδιο έκανε και ο Πανιώνιος! Τελικά που θα παίξει ο παίκτης θα μας πείτε;

Είναι τραγελαφικά μερικά πράγματα που συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του Γιουνανιστάν! Το μεσημέρι λοιπόν ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε, ότι έλαβε γραπτή εγγύηση της Σοσό για τον δανεισμό του Σβέρκος, ενώ το απόγευμα ο Πανιώνιος υποστήριξε ότι συμφώνησε με τον παίκτη.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής που θα παίξει; Έχουμε κουφαθεί κανονικά! Εκτός και αν τον κόψουν στη μέση, όπως είχε προτείνει κάποτε ο δίκαιος Σολομώντας.

Δείτε τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων…

Η ανακοίνωση των Σερρών

 

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι  έλαβε τη γραπτή έγκριση της Σοσό για το δανεισμό του Βάτσλαβ Σβέρκος και αναμένει την ολοκλήρωση της συμφωνίας τα επόμενα 24ωρα.

 

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, ανακοινώνεται ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Πανιώνιος και του ποδοσφαιριστή Βάσλαβ Σβέρκος.

 

Ο διεθνής Τσέχος επιθετικός θα παραχωρηθεί ως δανεικός από την ομάδα της Σοσώ για 6 μήνες, με option αγοράς από τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags