Facebook Pixel Sportdog.gr | Αίθριος καιρός με μποφόρ στο Αιγαίο
Life
| 2017-10-17 07:00:00

Αίθριος καιρός με μποφόρ στο Αιγαίο

Sportdog Team
Αίθριος καιρός με μποφόρ στο Αιγαίο

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με αραιές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Βόρειο Αιγαίο και στην Κρήτη, περιμένουμε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 28, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 15 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 24 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 βαθμούς και τοπικά στη Ρόδο στους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι εντάσεις των ανέμων θα φτάσουν πρόσκαιρα και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags