Facebook Pixel Sportdog.gr | Αίθριος και σήμερα ο καιρός
Life
| 2017-10-22 08:00:00

Αίθριος και σήμερα ο καιρός

Sportdog Team
Αίθριος και σήμερα ο καιρός

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα σε αρκετές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Μεταβολή του καιρού αναμένεται κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα, οπότε βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 29, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 11 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 28 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags