Facebook Pixel Sportdog.gr | Σήμερα χρειάζεστε ομπρέλα!
Life
| 2017-11-13 07:04:00

Σήμερα χρειάζεστε ομπρέλα!

Sportdog Team
Σήμερα χρειάζεστε ομπρέλα!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και κυρίως τα νότια τμήματα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 14 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 16 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως 23 βαθμούς), 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως ισχυρούς 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο σε νότιους-νοτιοδυτικούς και στο Βόρειο Ιόνιο σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα σημειωθούν και καταιγίδες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, όπου σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags