Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνεχίζεται η κακοκαιρία
Life
| 2017-11-19 08:00:00

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Sportdog Team
Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, που από το απόγευμα θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά, το βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και το Ιόνιο.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Επίσης, ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρές ριπές ανέμου θα σημειωθούν στην πορεία του «Ζήνωνα», δηλαδή στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά Ελλάδα, και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου, στη Θεσσαλία, στις βορειότερες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, στις νοτιότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, στις Σποράδες, και στη Βόρεια Εύβοια από τις πρωινές ώρες έως το μεσημέρι, και στη συνέχεια και έως τις πρώτες βράδυνες ώρες στο Βόρειο Αιγαίο, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 8 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 16, και στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 20.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από συνεχώς μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, και παροδικά από το πρωί έως και το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 12 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags