Facebook Pixel Το τσιφτετέλι του Καπουτζίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-17 14:39:00

Το τσιφτετέλι του Καπουτζίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τσιφτετέλι του Καπουτζίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσάλωσαν το βράδυ της Κυριακής στα μπουζούκια όλοι ανεξαιρέτως οι συντελεστές του "Just the two of us".

Το τι ποτό, γαρύφαλλο και χορός «έπεσε» δεν περιγράφεται: Με την διαφορά ότι άλλος κέρδισε και άλλος γλέντησε! Ο Πετράκης και η Φουρέιρα κέρδισαν, η Μπεκατώρου και ο Χολίδης διασκέδασαν!

Το χορό στο γλέντι που ακολούθησε μετά τον τελικό, «έσυρε» ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης που ανέβηκε στην πίστα και όχι μόνο δεν έλεγε να κατέβει, αλλά κατέπληξε τους πάντες με το τσιφτετέλι του, στο τραγούδι «Θα κάνω ζημιές!» (πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο).

Αλλά και όταν το πρόγραμμα προχώρησε σε άλλα λαϊκά άσματα, ο Γιώργος συνέχισε την… διατριβή στο χορό και το τραγούδι. Εμ, τελικός ριάλιτι χορού ήταν αυτός, αν δεν χόρευαν, τι θα έκαναν;

Στο τσακίρ κέφι όμως ήλθε και η Μαρία Μπεκατώρου που χόρεψε και τραγούδησε «όσο έχω φωνή θα σου τραγουδάω», πάντα με το μετάλλιο του Χρήστου Χολίδη στο λαιμό, ενώ η Δούκισσα Νομικού διασκέδασε τις «μεγάλες ώρες» με κομμάτια τύπου «όσα αξίζεις εσύ».

Αυτό που αναρωτιέται, κανείς βλέποντας τα πλάνα που έπαιξε αποκλειστικά η "Πρωινή Μελέτη" ήταν ότι δίπλα από την Μαρία καθόταν μία φίλη της και απέναντί της ο Παναγιώτης Πετράκης. Ιδού η απορία: Η Ελένη Φουρέιρα που ήταν;

Και να ήταν μόνο αυτή που δεν πήγε… ΔΕΝ πήγαν η Λυδία Παπαϊωάννου, η Αθηναϊδα Νέγκα, η Τζώρτζια, ο Κώστας Τουρνάς, ο Στέφανος Κορκολής, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, γενικότερα οι περισσότεροι συντελεστές του παιχνιδιού.

Αντίθετα, στην παρέα που διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Χρήστος Χολίδης μέχρι το πρωί ήταν η καλή φίλη του Γιώργου Καπουτζίδη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δηλαδή για να καταλάβετε, πιο πιθανό ήταν να δούμε και την Ζέτα Μακρυπούλια, παρά τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Είδατε; Ευτυχώς που όλοι τους ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Γιατί μετά, όπως φάνηκε από το μαγαζί που πήγαν, ήταν όσοι εργάστηκαν κυρίως πίσω από τις κάμερες. Οσοι ήταν μπροστά, είχαν πολλή δουλειά…

Πηγή: Star

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags