Facebook Pixel “Μια-δυο μεταγραφές μπορούν να γίνουν”
Life
| 2011-08-04 19:45:00

“Μια-δυο μεταγραφές μπορούν να γίνουν”

“Μια-δυο μεταγραφές μπορούν να γίνουν”

Ενωτικός παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετά το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον παλαίμαχο άσο να λέει οτι “ πρέπει να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ μας”, ενώ πρόσθεσε οτι “μεταγραφές –μία ή δύο- επίσης μπορούν να γίνουν”, ζητώντας και τη συμπαράσταση του κόσμου.
 

Αναλυτικά:

«Δεν επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, εδώ ήμουν. Σε αυτό το Δ.Σ από το οποίο λείπουν οι μεγαλομέτοχοι, υπάρχει η άποψη πως πρέπει να βάλουμε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ μας. Αυτή είναι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει. Η χρονιά μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, ενώ μεταγραφές –μία ή δύο- επίσης μπορούν να γίνουν.

Το μόνο που ζητάμε είναι η συμπαράσταση του κόσμου γιατί ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να βγάλει την ομάδα και να την κάνει έτσι όπως ήταν πριν από δύο χρόνια. Και γιατί να μην ξαναγίνει έτσι με τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο αποκλεισμός από το Champions League έφερε αλλαγές μόνο στο οικονομικό κομμάτι, που θα μπορούσε η ομάδα να πάρει άλλα 2.5 εκατ. ευρώ. Μην ξεχνάτε πως η επόμενη κλήρωση θα μπορούσε να μας φέρει μια πολύ μεγάλη ομάδα. Την Μπάγερν, την Άρσεναλ, Μπενφίκα που θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσουμε και να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Τώρα θα κοιτάξουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Ο στόχος ο δικός μας είναι το πρωτάθλημα. Ο κ. Φερέιρα θα προσπαθήσει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα και στους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ θα πρέπει εμείς ως διοίκηση να τους δώσουμε να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι πως θα μαζέψουμε τον κόσμο και θα τον κάνουμε να επιστρέψει στο γήπεδο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο δικός μου ο ρόλος στην ομάδα. Υπάρχουν ορισμένες σκέψεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν στο επόμενο Δ.Σ. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό του Παναθηναϊκού».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags