Facebook Pixel Ο... Μπουμσόνγκ κάνει τις μεταγραφές!
Life
| 2011-08-04 21:24:00

Ο... Μπουμσόνγκ κάνει τις μεταγραφές!

Ο... Μπουμσόνγκ κάνει τις μεταγραφές!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Γόντικας στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η παραμονή ή όχι του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα κρίνει τις μεταγραφικές κινήσεις των πρασίνων.

Στο πλάνο που παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Γόντικα, υπάρχουν δύο δρόμοι... Ο ένας είναι της μη πώλησης του «Μπουμ», που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην πραγματοποίηση μίας μόνο μεταγραφής για το χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Αντρέ Κάστρο να είναι το μεγάλο φαβορί (αποτελεί επιλογή του Φερέιρα).

Ο άλλος είναι της πώλησης του Γάλλου που θα βοηθήσει στο να γίνουν δύο κινήσεις. Η απόκτηση μέσου και ενός ακόμη παίκτη που θα υποδείξει ο προπονητής, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκλίνουν προς τον επιθετικό, κάτι που σημαίνει οτι η άμυνα θα μείνει η ίδια.

Όσον αφορά τα οικονομικά, το πλάνο που παρουσίασε ο πρόεδρος πλέον της ΠΑΕ, με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Μπουμσόνγκ, Πλεσί, Σεϊταρίδη, την χορηγία του ΟΠΑΠ και το τηλεοπτικό συμβόλαιο άφησε απόλυτα ικανοποιημένα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την οικονομική πορεία της εταιρίας μέχρι τον Ιανουάριο. Μάλιστα το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την NOVA υπογράφτηκε κανονικά, ως επείγον ζήτημα, καθώς οι περισσότερες ΠΑΕ το είχαν ήδη πράξει.

Κεφάλαιο Σούπερ Λίγκα...

Αποφασισμένοι να μην ανεχθούν το παραμικρό παραστράτημα από τη νέα διοίκηση της Super League είναι στον Παναθηναϊκό. Τα όσα έγιναν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φαίνεται πως έγιναν μάθημα στους «πράσινους» που θα τηρήσουν σκληρή στάση, αν διαπιστωθούν φαινόμενα όπως τα περσινά. Τουλάχιστον αυτό αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης, όπου οι σχέσεις του «τριφυλλιού» με την διοργανώτρια αρχή αποτέλεσαν ένα από τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης που παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος για την θέση του προέδρου, θα έχει την ψήφο του Παναθηναϊκό όμως αυτό δεν σημαίνει οτι θα στηρίζεται ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οι εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν και αν ο πρόεδρος του Εργοτέλη δείξει ανησυχητικά δείγματα γραφής, τότε η αντιμετώπισή του από τους «πράσινους» θα αλλάξει.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags