Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολύ κρύο και σήμερα - Ντυθείτε χοντρά!
Life
| 2018-01-19 07:05:00

Πολύ κρύο και σήμερα - Ντυθείτε χοντρά!

Sportdog Team
Πολύ κρύο και σήμερα - Ντυθείτε χοντρά!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και εξασθένηση των ισχυρών ανέμων περιμένουμε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με το meteo.gr. Η ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ θα σημειωθεί και κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 4 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 9 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 15 βαθμούς στην Κρήτη, 8 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπως διαβάζουμε στο meteo.gr.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία στροφή τους στα ανατολικά σε νότιους με την ίδια ένταση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στη θάλασσα της Ρόδου το πρωί σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις από το απόγευμα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags