Facebook Pixel Έτσι που την είδε, της «χάρισε» τον Μίτσελ! (BINTEO)
Life
| 2011-08-06 23:00:00

Έτσι που την είδε, της «χάρισε» τον Μίτσελ! (BINTEO)

Έτσι που την είδε, της «χάρισε» τον Μίτσελ! (BINTEO)

Η Χετάφε κέρδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0, ωστόσο οι άνθρωποι της ενημέρωσαν τους «κιτρινόμαυρους» πως δεν ενδιαφέρονται για τον Μίτσελ. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής του.

Την πρώτη ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση ηττήθηκε 1-0 από τη Χετάφε, την ομάδα που φημολογείται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάρλος Μίτσελ. Αλλά έτσι όπως είδαν την ΑΕΚ, μάλλον θα της τον δώσουν, κάτι που παραδέχτηκαν οι Ισπανοί σε δηλώσεις τους. Ο Μίκου στο 4' το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στην οποία η ομάδα του Δικέφαλου αετού έδειξε για μία ακόμη φορά προβλήματα στη λειτουργία της.

Στα κρύα του λουτρού έπιασε η Χετάφε την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αφού η ισπανική ομάδα άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, στο 4'! Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ο τρόπος που προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα. Ύστερα από λάθος στο κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Μίκου, ο οποίος έπιασε στον... ύπνο της ενωσίτικη άμυνα, άδειασε τον Δέλλα και με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-1 (η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου).

Η ΑΕΚ έδειξε διάθεση να κάνει κάτι καλό στη συνέχεια. Δεν μπορούσε όμως με τα προβλήματα στα χαφ να είναι ακόμα πιο εμφανή. Για να καταλάβετε , οι Ισπανοί είχαν κλείσει όλους τους χώρους και η μπάλα δεν μπορούσε να πάει μπροστά με τίποτα. Ο Μπέλεκ προσπαθούσε να δημιουργήσει αλλά δεν τα κατάφερενε ενώ ο Λύμπε δεν πήρε και πολλές μπαλιές στα πόδια του. Έτσι ο μοναδικός τρόπος για να απειλήσει η ομάδα του “Δικέφαλου αετού” ήταν από στημένες φάσεις.

Σημειωτέον ότι στο 24' αποχώρησε ο Γκέντσογλου λόγω τραυματισμού με τον Καφέ να παίρνει τη θέση του στα χαφ...

Στο τέλος του 45λεπτου άρχισε να δείχνει ότι βρίσκει διαδρόμους αλλά και πάλι οι φάσεις του Μπέλεκ και του Κάρλος δεν ήταν αρκετές για να αλλάξουν το σκορ (0-1). Η φάση του Μπέλεκ ήταν πάντως όλα τα λεφτά και αν έμπαινε στα δίχτυα θα ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Καμερουνέζος έπιασε μία σέντρα σουτ από θέση πλάγια δεξιά με την μπάλα να χτυπάει στην αριστερή συμβολή των δοκών του Μόγια.

Στην επανάληψη, τα... βαριά ονόματα της ΑΕΚ, Γκούντγιονσεν και Λυμπερόπουλος βγήκαν αλλαγή στο 65' και 56' αντίστοιχα. Σιαλμάς και Λαγός έδωσαν με την είσοδό τους αρκετή ταχύτητα στην επίθεση της ΑΕΚ κάτι που έλειπε στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι τότε η Ένωση μετρούσε ένα σουτ του Μπέλεκ στο 55' ενώ με πιο... νεανική επίθεση έκανε και μία πολύ καλή διπλή ευκαιρία στο 77'. Ο Δέλλας έπιασε κεφαλιά με τον Ντίαζ να διώχνει και στη συνέχεια το σουτ Λαγός εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον Μόγια.

Αυτές ήταν και οι μοναδικές ευκαιρίες της Ένωσης στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλισταν η Χετάφε μπορούσε να διευρυνει το σκορ, αλλά ο Μοσκέρα ήταν άστοχος σε δύο συνεχόμενες φάσεις. Ετσι παρέμεινε το 0-1...

93' Λήξη αναμέτρησης

90' Χαμένη ευκαιρία για τη Χετάφε προκειμένου να κάνει το 0-2. Ο Μοσκέρα μπροστά στον Dimi έστειλε την μπάλα άουτ.

88' Ωραίο σουτ του Μοσκέρα, η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

86' Αλλαγές για τη Χετάφε, ο Σαντνινέρο και ο Μοσκέρα αντικαθιστούν τους Κασκέρο και Αμπντέλ

85' Σέντρα σουτ του Γεωργέα η μπάλα στα... περιστέρια. Πολύ κακή εκτέλεση από τον Γεωργέα, λόγω κούρασης μάλλον...

84' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λεονάρντο αντί του Μπέλεκ

77' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ΑΕΚ! Κεφαλιά του Δέλλα, διώχνει ο Ντίαζ, στη συνέχεια ο Λαγός έκανε το σουτ και ο Μόγια απέκρουσε δύσκολα!

70' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κλωναρίδης αντί του Μάκου. Αλλαγή για τη Χετάφε: Οι Κάστρο και Εσκάσι πήραν τις θέσεις των Σαράμπια και Λασέν

66΄ Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Σιαλμάς αντί του Έιντουρ Γκούντγιονσεν

63' Σουτ του Κασκέρο, ο οποίος κατέβασε τη μπάλα άψογα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κωνσταντόπουλος είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε.

Ο Γκούντγιονσεν πέρασε επιτελικό χαφ πίσω από τον Μπέλεκ και ο Λαγός αριστερός εξτρέμ.

Ο Μάκος έκανε φάουλ οι παίκτες της Χετάφε διαμαρτυρηήθηκαν και τους ηρέμησε ο Χιμένεθ
εκτείνοντας το χέρι του

56' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λυμπερόπουλος έξω, μέσα ο Λαγός.

55' Δυνατό σουτ του Μπέλεκ άουτ.

54' Ωραία φάση για τη Χετάφε, ο Ροντρίγκεζ πήγε να τροφοδοτήσει όμορφα τον Κασκέιρο αλλά ο Καφές μυρίστηκε τη φάση και έκοψε την μπαλιά νωρίς.

46' Έναρξη επανάληψης

Καμιά αλλαγή για την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

Αλλαγή για τη Χετάφε. Ο Κολούνγκα αντί του σκόρερ, Μίκου.

46' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

46' Σουτ του Κάρλος άουτ

45' Ο Μπέλεκ και πάλι πρωταγωνιστής, καθώς από την καρδιά της περιοχής πιάνει το σουτ που φεύγει πολύ ψηλά! Ακριβώς πιο πριν, ο Δέλλας φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή

44' Δοκάρι για την ΑΕΚ! Ο Μπέλεκ έπιασε μία σέντρα σουτ από θέση πλάγια δεξιά με την μπάλα να χτυπάει στην αριστερή συμβολή των δοκών του Μόγια.

39' Δοκάρι για τη Χετάφε. Ο Αμπντέλ εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στη δεξιά συμβολή των δοκών του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος είχε μείνει... άγαλμα.

28' Σουτ του Κασκέρα άουτ.

26' Κεφαλιά του Δέλλα άουτ...

25' Αλλαγή μέσα ο Καφές, έξω ο Γκέντσογλου. Θλάση στον δικέφαλο ο αμυντικός χαφ της Ένωσης.

Πρόβλημα τραυματισμού ο Γκέντσογλου, ο οποίος ζήτησε αλλαγή. Προθερμαίνεται ο Καφές. Τον έβαλαν τον Γκέντσογλου, μπας και φιλοτιμηθεί καμιά ομάδα και τον πάρει, αλλά όλα ανάποδα της έρχονται της ΑΕΚ...

22' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Κάρλος από δεξιά, ο Μόγια βγήκε και έδιωξε με γροθιές.

19' Σουτ του Λαέν άουτ

18' Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Κάρλος, ο οποίος με ένα τσίμπημα της μπάλας πέρασε στον Λυμπερόπουλο που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ, καταλήγοντας όμως άουτ

15' Ευκαιρία για τη Χετάφε, ο Μίκου πήρε την κεφαλιά, ευτυχώς για την ΑΕΚ όμως πέρασε άουτ...

6' Κόρνερ του Κάρλος, ο Ροντρίγκεζ έδιωξε λανθασμένα προς τα πίσω αλλά ο Μόγια δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει

4' Γκολ για τη Χετάφε, ο Μίκου έπιασε στον ύπνο την άμυνα της ΑΕΚ και άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο τρόπο...

 

1' Άρχισε ο αγώνας

 

ΑΕΚ (Χιμένεθ: Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Δέλλας, Μπέλεκ (84' Μπέλεκ), Κάρλος, Μάκος (70' Κλωναρίδης), Καράμπελας, Γκούντγιονσεν (65' Σιαλμάς), Γεωργέας, Λυμπερόπουλος (56' Λαγός), Γκέντσογλου (25' Καφές)

Αναπληρωματικοί: Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Λεονάρντο

Χετάφε (Γκαρσία Πλάθα): Μόγια, Ντίαζ, Μάνε, Λάσεν, Μίκου, Κάστρο, Τόρες, Κασκέρο, Ροντρίγκεζ, Αμπντέλ, Λόπο

Αναπληρωματικοί: Κοντίνα, Σαράμπια, Κολούγκα, Μοσκέρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags