Facebook Pixel "Ποια Premier League; Panathinaikos!"
Life
| 2011-08-07 08:09:00

"Ποια Premier League; Panathinaikos!"

"Ποια Premier League; Panathinaikos!"

Η οικογένεια φέρνει τον Ταμίρ Κοέν στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως εξήγησε ο Ισραηλινός χαφ, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον των πρασίνων, απέρριψε προτάσεις από την Premier League, επειδή θέλει να έρθει σε μια ομάδα που θα του επιτρέπει να είναι κοντά στους δικούς του. 

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Σιμάο για να κινηθούν για την απόκτηση του Ισραηλινού μέσου, αλλά και αυτές των Πλεσί και Μπουμσόνγκ αναφορικά με τους Κάστρο και κεντρικό αμυντικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal":

«Ασφαλώς και είμαι ενήμερος για τον Παναθηναϊκό. Έχει γίνει προσέγγιση προς την πλευρά μου και δεν κρύβω ότι είμαι κολακευμένος. Θα ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να πάω στην ελληνική ομάδα. Πρόκειται, άλλωστε, για μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα. Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν σύλλογο που παίζει σε τοπ επίπεδο, που κάνει πρωταθλητισμό και σίγουρα είναι τιμητικό το γεγονός ότι ενδιαφέρεται για μένα» δήλωσε ο 27χρονος χαφ στην εφημερίδα “Goal”, αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ για την επιλογή του να μην επιστρέψει στην Αγγλία εξήγησε:

«Αποφάσισα να απορρίψω κάποιες προτάσεις που είχα από ομάδες της Premier League διότι προτιμώ σε αυτή τη φάση της ζωής μου να είμαι όσο πιο κοντά γίνεται στην οικογένειά μου και το Τελ Αβίβ».

Ο Κοέν έχει μείνει ελεύθερος από την Μπόλτον και έχει έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι» και το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Σιμάο, αλλά είναι διατεθειμένος να περιμένει για να αγωνιστεί στους «πράσινους».

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags