Facebook Pixel Φήμες για Τρεζεγκέ στην Τούμπα!
Life
| 2011-08-08 20:27:00

Φήμες για Τρεζεγκέ στην Τούμπα!

Φήμες για Τρεζεγκέ στην Τούμπα!

Χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη το αν προέρχεται από τους υποψηφίους αγοραστές της ΠΑΕ, μία φήμη που κυκλοφορεί έντονα στα δημοσιογραφικά στέκια, αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του … Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Ο 33χρονός Γάλλος διεθνής σταρ είναι ελεύθερος και το κασέ του αγγίζει το ένα εκατ. ευρώ, νούμερο που διπλασιάζεται σχεδόν με τους φόρους.

Το αν αυτή η φήμη έχει υπόσταση, θα φανεί μόνο μετά την καταβολή των υπολοίπων έξι εκατ. ευρώ, αφού τότε θα πάρουν τον έλεγχο οι νέοι ιδιοκτήτες και τότε θα είναι σε θέση να πάρουν τέτοιου είδους αποφάσεις.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως τέτοιες διαρροές δεν αρέσουν ούτε στον Ζήση Βρύζα που ηγείται του αγωνιστικού τμήματος, ούτε στον Θοδωρή Ζαγοράκη που γνωρίζει καλά το πόσο δύσκολο πράγμα είναι να κρατηθεί η ισορροπία μέσα στην ομάδα αν ξεκινήσει ένα μπαϊράκι ονοματολογίας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αυτό που λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι πως και τα χρήματα να μπούνε, τα πάντα θα γίνουν βάσει αναγκών, προγραμματισμού και χωρίς τυμπανοκρουσίες, έτσι ώστε η ομάδα να οδηγηθεί στους αγώνες με την Καρπάτι χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό της.

Όσον αφορά στο τι λένε για τη φημολογία περί Τρεζεγκέ, είναι μία περίπτωση που δεν έχει απασχολήσει και δύσκολα θα απασχολήσει στο μέλλον.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags