Facebook Pixel Από τ` αυτί και στον... Μαρινάκη;
Life
| 2011-08-08 21:26:00

Από τ` αυτί και στον... Μαρινάκη;

Από τ` αυτί και στον... Μαρινάκη;

Αν και σε πρώτη φάση δεν προέβησαν σε σχολιασμό των δηλώσεων του Ντένις Ρόμενταλ στον Ολυμπιακό στο λιμάνι εξετάζουν πια πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσουν τον παίκτη σε απολογία, αφού δουν προσεκτικά το τι είπε! 

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν τελικώς να σχολιάσουν τα όσα είπε ο Δανός δεξιός χαφ ξεκαθάρισαν πως ο παίκτης και ο μάνατζέρ του έχουν ενημερωθεί εδώ και 2,5 μήνες πως ο Ρόμενταλ είναι εκτός πλάνων.

Πιο χαρακτηριστικά επισημάνθηκε πως «και ο Ρόμενταλ και ο μάνατζέρ του έχουν ενημερωθεί εδώ και 2,5 μήνες πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο περιμέναμε πως και οι δύο θα έκαναν ότι καλύτερο για την υπόλοιπο της καριέρας του.

Κανείς δεν παραγνωρίζει την αξία του παίκτη. Επίσης δεν υπήρξε πρόθεση να μειωθεί η προσωπικότητά του. Αυτές οι τακτικές είναι ξένες προς τον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει επίσης να ότι ο Ρόμενταλ δεν προπονείται με μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, αλλά με παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα Βαλβέρδε, όπως ο Ντάρμπισαϊρ. Έχει πλήρη κάλυψη σε όλους τους τομείς, όπως άλλωστε και κάθε άλλος παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτα;"

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags