Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολύ κρύο και βροχή σήμερα...
Life
| 2018-02-20 07:04:00

Πολύ κρύο και βροχή σήμερα...

Sportdog Team
Πολύ κρύο και βροχή σήμερα...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς.

Νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και κεντρικά και αργότερα στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας περιμένουμε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, όπως διαβάζουμε στο meteo.gr.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 6 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 11 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 18 βαθμούς στην Κρήτη, 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 15 βαθμούς στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με το meteo.gr

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ με ενίσχυση από τις βραδινές ώρες, στο Κεντρικό Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι παροδική καταιγίδα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές κυρίως από το μεσημέρι και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags