Facebook Pixel "Aισθάνομαι οπαδός του Ηρακλή"
Life
| 2011-08-09 22:09:00

"Aισθάνομαι οπαδός του Ηρακλή"

"Aισθάνομαι οπαδός του Ηρακλή"

Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ηρακλής, ο Ισπανός μπακ, Χοσέμι, απέστειλε επιστολή απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

"Καρταγένα 9/8/2011

Με αυτήν την ανακοίνωση θα ήθελα να ενημέρωσω τον κόσμο του Ηρακλή οτι χθές 8/8/2011 ο εκπροσωπός μου στην Ελλάδα ήρθε σε επίσημη συμφωνία με τον πρόεδρο του Ηρακλή κ. Ανδρέα Παντελή για τη λύση του συμβολαίου μου.
Δυστυχως δεν μπορεσα να κρατησω την υποσχεση που ειχα δωσει στον κοσμο του Ηρακλη στη συγκεντρωση που ειχα παρευρεθει οτι θα ειμαι και την επομενη σαιζον στην ομαδα αλλα δεν παυει να ειμαι ενας απο εσας.

Η αγαπη και η εκτιμηση που πηρα καθ'ολη τη διαρκεια της χρονιας με εκανε να αισθανομαι οπαδός του Ηρακλή και πιστεύω οτι σεβαστηκα την ομαδα και τον κοσμο της δίνοντας το 100% των δυνατοτητων μου εντος και εκτος γηπεδου.
Θα μπορουσα να πω πολλά αλλα δεν θα το κανω γιατι βλεποντας πισω δεν μπορεις να πας μπροστα.
Θελω να ευχαριστησω ολον τον κοσμο του Ηρακλη για την απιστευτη αγαπη και αναγνωριση που εισεπραξα η οποια ηταν κατι το οποιο δεν περιμενα οταν αρχιζα αυτο το ταξιδι,ελπιζω με την αποδοση μου να την ανταπεδωσα, τους προπονητες μου για την πολυ καλη συνεργασια που ειχαμε ,τους συμπαικτες μου γιατι παρ'ολα τα προβληματα κατα τη διαρκεια της χρονιας μειναμε ενωμενοι και κρατησαμε την ομαδα στην Superleague, ιδιαιτερα ενα μεγαλο ευχαριστω στον αρχηγο της ομαδας τον Τασο γιατι με βοηθησε να προσαρμοστω πολυ γρηγορα στο ελληνικο ποδοσφαιρο και ελπιζω να μεινει κοντα στον Ηρακλη γιατι αγαπαει αυτην την ομαδα αλλα φυσικα και ολα τα παιδια,τον κ.Φαναρα και ολους οσους γνωρισα.

Ειδικα οφειλω να ευχαριστησω τον κ.Ανδρέα Παντελή ο οποιός μετα απο καποιο διαστημα αδιαφοριας εδω λυσεις αμεσα σε καποια προσωπικα μου θεματα.Απο τις συζητησεις μαζι του και με την εμπειρια μου θεωρω οτι ειναι ενας ανθρωπος καταλληλος να ηγηθει του Ηρακλη και ελπιζω να φερει την ομαδα εκει που της αξιζει και εκει που την ονειρευονται οι οπαδοι της .
Τελος θελω να ευχαριστησω τον φιλο μου Στεφανο Σαρατση για τις απιστευτες βραδιες που μας χαρισε και την φιλοξενια του.

Ελπιζω οι δρομοι μας να ξανασυναντηθουν συντομα και παλι.

Στηριξτε την ομαδα,στηριξτε τους ανθρωπους στην ομαδα γιατι μονο ενωμενοι μπορει η ομαδα να μπει στο δρομο των επιτυχιων.

Jose Miguel Gonzalez Rey-JOSEMI

Για το ακριβες της μεταφρασης-κ. Ματινα Μαλλά- Δικηγόρος Θεσσαλονίκης" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags