Facebook Pixel "Όποιος θέλει να βοηθήσει, καλοδεχούμενος"
Life
| 2011-08-10 17:10:00

"Όποιος θέλει να βοηθήσει, καλοδεχούμενος"

"Όποιος θέλει να βοηθήσει, καλοδεχούμενος"

Άνοιγμα συνεργασίας σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή απευθύνει ο Ανδρέας Παντελή, μέσω γραπτής δήλωσής του, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, σήμερα (10/8).

Μάλιστα, στο δελτίο Τύπου, που αφορά στην επίσημη ανακοίνωση διορισμού της νέας διοίκησης αναφέρεται και ότι «…Επιπροσθέτως, ο Πρόεδρος, κ. Ανδρέας Παντελή, θα αξιοποιήσει μέλη της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ, αναθέτοντάς τους συγκεκριμένους ρόλους, σε καίρια πόστα, που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Η τοποθέτηση – πρόσκληση Παντελή:

«Με βασικό γνώμονα την προοπτική της ομάδας, σε αυτήν την εξαιρετικά δυσχερή για την ίδια περίοδο, απευθύνω ανοικτή πρόσκληση προς οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια της σωτηρίας του ΗΡΑΚΛΗ. Οι πόρτες της ΠΑΕ είναι ανοικτές για κάθε σοβαρή, αξιόπιστη, ελπιδοφόρα πρόταση και συνεργασία.

Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση, που απαιτεί δραστικές λύσεις, δουλειά σε πυρετώδεις ρυθμούς και πλήρη αναδιοργάνωση, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Καθημερινά πασχίζουμε και γίνεται κάθε τι δυνατόν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ανδρέας Παντελή».   

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags