Facebook Pixel Έχασε τις ευκαιρίες και το... ματς
Life
| 2011-08-10 23:40:00

Έχασε τις ευκαιρίες και το... ματς

Έχασε τις ευκαιρίες και το... ματς

Αν και ήταν καλύτερος και πιο επιθετικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τις μαζεμένες αλλαγές στην επανάληψη και ηττήθηκε (1-0) από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό σε φιλικό αγώνα.

Πολύ καλός ήταν ο ΠΑΟΚ για 70 λεπτά, με τους Κρέσιτς, Γεωργιάδη, Αρίας και Βιεϊρίνια να είναι οι κορυφαίοι. Ο Δικέφαλος είχε τις φάσεις για να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, όμως τελικά ηττήθηκε λίγο μετά τις εννιά μαζεμένες αλλαγές.

Με το γνωστό 4-2-3-1 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι. Τα γάντια του βασικού πήρε ο Κρέσιτς, στόπερ ήταν οι Σαβίνι-Μαλεζάς, αριστερό μπακ ο Λίνο και δεξί ο Ετο. Αρίας και Γκαρσία ήταν τα αμυντικά χαφ, αριστερά ο Ρομπέρ, δεξιά ο Γεωργιάδης, επιθετικός ο Αθανασιάδης και σε ελεύθερο ρόλο από πίσω του ο Βιεϊρίνια. Στο πρώτο δεκάλεπτο η κυπριακή ομάδα μπήκε πιο δυνατά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον ΠΑΟΚ να φέρνει το ματς σε ισορροπία μετά το πρώτο τέταρτο. Ο Δικέφαλος ήταν αυτός που βρέθηκε πρώτος κοντά στο γκολ, όταν στο 19' ο Αρίας πήρε τη μπάλα από το κέντρο και έφτασε έξω από την αντίπαλη περιοχή, όμως το σουτ που δοκίμασε πέρασε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα με τις περισσότερες προσπάθειες όπως κυλούσε το ματς, όμως ο Απόλλωνας έκανε τη μεγάλη φάση στο 35' με τον πολύ δραστήριο Κιρόφσκι να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όμως να βλέπει τον Κρέσιτς να αναδεικνύεται νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία. Πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45' ο Δικέφαλος άγγιξε το 0-1. Ο Λίνο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Γεωργιάδης σούταρε, όμως ο Σβαλόφσκι κράτησε το 0-0. Η ομάδα του Μπόλονι παρότι δεν κατάφερε να σκοράρει, έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος με επιθετική διάθεση και κορυφαίους τους Βιεϊρίνια-Γεωργιάδη. Μοναδικό αρνητικό σημείο του συγκεκριμένου σχήματος ήταν μερικές ψηλές μπάλες που πέρασαν στην άμυνα του Δικεφάλου.

Πολύ μέτριο ήταν το ματς στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να φτιάχνει δύο καλές φάσεις στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης. Στο 57' το σουτ του Αρίας απέκρουσε ο Σβαλόφσκι, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Αθανασιάδη, ο οποίος όμως δεν τη βρήκε όπως θα ήθελε και το σουτ του πέρασε άουτ, ενώ τρια λεπτά μετά ο Βιεϊρίνια συνεργάστηκε με τον Ετο και ο Βραζιλιάνος σούταρε άουτ.

Στο 69' και ενώ το ματς είχε ήδη χάσει το ρυθμό του, ο Λάζλο Μπόλονι άλλαξε κατά 9/11 τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας στο γήπεδο μόνο τους Κρέσιτς και Ρομπέρ. Αυτό ήταν κάτι που «πλήρωσε» ο Δικέφαλος, που είχε στο σχήμα του στο κέντρο της άμυνας τους Ιντίδη και Κουρδάκη, Μπαλάφας και Σκέμπη κόφτες, δεξιά του Ζουλιάν και επίθεση τον Παπαδόπουλο. Στο 72' ο Σισοκό, που είχε βγει αλλά πέρασε ξανά στο ματς για τον Απόλλωνα έκανε ωραία ενέργεια και πλασέ διαμορφώνοντας το 1-0, το οποίο δεν έμελλε να αλλάξει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags