Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι καιρό θα κάνει σήμερα;
Life
| 2018-03-17 08:11:00

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Sportdog Team
Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Ήρθε και το Σάββατο!

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, κυρίως στα δυτικά. Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται στα βορειοδυτικά προς το βράδυ. Τέλος αναμένεται μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 21, και στην Κρήτη από 15 έως 28.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και από το μεσημέρι τοπικά έως 8 μποφόρ, ενώ ιδιαίτερα στα νοτιοδυτικά θα φτάνουν τοπικά και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα κατά 1 έως 2 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ θα υπάρχει και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ θα υπάρχει και μεταφορά Αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags