Facebook Pixel Φέρνει Αλγερινό αμυντικό ο ΟΦΗ
Life
| 2011-08-11 16:45:00

Φέρνει Αλγερινό αμυντικό ο ΟΦΗ

Φέρνει Αλγερινό αμυντικό ο ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλγερινός αμυντικός Αμπντεραούφ Ζαραμπί είναι εκείνος που θα έρθει στο Καρπενήσι για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι στην Β’ Γαλλίας με τη Νιμ, την φανέλα της οποίας φόρούσε τα 3 τελευταία χρόνια. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά όπου αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια ενώ της δύο προηγούμενες σαιζόν “μετρούσε” 21 και 32 συμμετοχές. Ο Ζαραμπί έχει περάσει ακόμα από την Σκωτία και την Χιμπέρνιαν ωστόσο στο τέλος της χρονιάς αποχώρησε επειδή η γυναίκα του και το παιδί του δεν κατάφεραν να βγάλουν βίζα.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του – στην φώτο μαρκάρει τον Κακά από φιλικό με την Βραζιλία - όπου έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στο Νίκο Αναστόπουλο και το Νίκο Μαχλά και καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στο Καρπενήσι, εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με την πτήση του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΟΦΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ζαραμπί είναι αριστεροπόδαρος – όπως ο παίκτης που ψάχνει ο Αναστόπουλος – προκειμένου να πλαισιώσει τον Γεωργίου που αγωνίζεται ως δεξιός στόπερ

Σιγή ιχθύος στον ΟΦΗ για τον Γκιλάς
Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ κρατούν σιγή ιχθύος για τον Καμέλ Γκιλάς το όνομα του οποίου αποκαλύψαμε χθες τα μεσάνυχτα. Στην Κρητική ομάδα δεν θέλησουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το όνομα του Αλγερινού εξτρέμ και μένει να φανεί αν τελικά είναι εκείνος που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ.

Πάντως, ο ΟΦΗ δεν φαίνεται να είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Καμέλ Γκιλάς αφού σήμερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags