Facebook Pixel «Καλός αντι-Σκόκο ο Κάρλος»
Life
| 2011-08-11 20:38:00

«Καλός αντι-Σκόκο ο Κάρλος»

«Καλός αντι-Σκόκο ο Κάρλος»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕ Λεμεσού και πρώην του Αστέρα Τρίπολης, Ματίας Ντεγκρά, μιλάει για την ΑΕΚ όπως την αντιμετώπισε χθες, σχολιάζει τις μεταγραφές της και αναφέρεται στις συζητήσεις του με την Ένωση

Πεπεισμένος ότι οι μεταγραφές των Γκούντγιονσεν και Κάρλος θα βοηθήσουν την ΑΕΚ να ανέβει επίπεδο και σε συνδυασμό με τον χρόνο που της δοθεί και τη δουλειά που πραγματοποιήσει ο Χιμένεθ θα βελτιωθεί αγωνιστικά, είναι ο Ματίας Ντεγκρά. Ο τερματοφύλακας της ΑΕ Λεμεσού (στο χθεσινό φιλικό με την Ένωση αγωνίστηκε 45λεπτά) και πρώην του Αστέρα Τρίπολης σχολιάζει την ΑΕΚ όπως την αντιμετώπισε χθες και αναλύει τα πιστεύω του γι' αυτήν:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, γι' αυτό το μόνο σίγουρο είναι πως έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Επιπλέον, είχε και πολλές απουσίες βασικών παικτών. Η εντύπωση που μου άφησε είναι πως με την προσθήκη των βασικών, καθώς και με την πάροδο του χρόνου θα γίνει ισχυρή και ανταγωνιστική. Είχε αρκετά προβλήματα στην άμυνα και η ομάδα μου δημιούργησε συχνά κινδύνους. Ωστόσο, από το κέντρο και μπροστά ήταν πολύ καλή και αυτό πιστεύω αποτελεί σφραγίδα του κυρίου Χιμένεθ».

Παράλληλα ο Ντεγκρά σχολιάσε και τις μεταγραφές της ΑΕΚ: «Ο Γκούντγιονσεν αποτελεί μία σπουδαία μεταγραφή. Είναι από τους παίκτες που μπορούν να πάρουν παιχνίδια μόνοι τους. Είναι ο πιο έμπειρος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού έχει παίξει στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, αλλά και την Τσέλσι η οποία είναι μεγαθήριο. Πιστεύω επίσης, πως θα βοηθήσει και ο Κάρλος και θα αντικαστήσει επάξια τον Σκόκο».

Καταλήγοντας ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης αποκάλυψε και επαφές του με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό: «Υπήρξαν ορισμένες επαφές με την ΑΕΚ, με τον κ. Γκρέταρσον, αλλά και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο της τωρινής μου ομάδας ήταν η καλύτερη και πιστεύω πως έκανα την πιο καλή επιλογή. Πέρασα όμορφα χρόνια στην Ελλάδα και τώρα κάνω μία νέα αρχή».

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags