Facebook Pixel Ο Κάστρο θέλει Χιχόν, η Πόρτο τον στέλνει στον ΠΑΟ!
Life
| 2011-08-11 23:49:00

Ο Κάστρο θέλει Χιχόν, η Πόρτο τον στέλνει στον ΠΑΟ!

Ο Κάστρο θέλει Χιχόν, η Πόρτο τον στέλνει στον ΠΑΟ!

Ο Αντρέ Κάστρο πιέζει την Πόρτο να τον στείλει στη Σπόρτινγκ, αλλά οι «δράκοι» τον ενημέρωσαν πως θα τον δανείσουν στον Παναθηναϊκό! 


Σήμερα (Πέμπτη), ολημερίς μέχρι και αργά το βράδυ, είχε φουντώσει η απ ευθείας κουβέντα του Αντρέ Κάστρο με τους ανθρώπους της Πόρτο και πιο συγκεκριμένα τον Αντέρο Ενρίκε (ο άνθρωπος που ασχολείται με όλες τις μεταγραφές, πλην των μεγάλων deals που αναλαμβάνει ο ίδιος ο πρόεδρος, ο Ζόρζε Νούνο Πίντο ντα Κόστα). Η Πόρτο του διαμήνυσε πως έχει λάβει την απόφαση της αναφορικά με το μέλλον του. Του κοινοποιήθηκε λοιπόν πως δεν θα παραμείνει στο «Ντραγκάο» και πως για την τρέχουσα σεζόν θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Η πρόταση των «πράσινων»
Ο 23χρονος μέσος όμως αντέδρασε (με ήπιο τρόπο και χωρίς γκρίνια) και ζήτησε να τον στείλουν και φέτος στη Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου αισθάνεται οικεία και του βγήκε εξαιρετικά το περσινό πείραμα εκεί. Η διοίκηση ωστόσο, του εξήγησε πως η ελληνική ομάδα προσφέρει και χρήματα για τον δανεισμό του, κάτι που δεν ισχύει με την Χιχόν και κάπου εκεί ο παίκτης απώλεσε τα όποια προσωπικά επιχειρήματα του.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags