Facebook Pixel "Εξαιρετικά απαράδεκτες οι αποφάσεις"!
Life
| 2011-08-12 22:10:00

"Εξαιρετικά απαράδεκτες οι αποφάσεις"!

"Εξαιρετικά απαράδεκτες οι αποφάσεις"!

Έτσι χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος τις αποφάσεις της επιτροπής Εφέσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα!

Θυμίζουμε οτι αρχικά, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος έσπευσε με επίσημη δήλωσή του να χαρακτηρίσει "μαλακές" τις ποινές, στη συνέχεια ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής τόνισε πως δεν θεωρεί σκάνδαλο την απόφαση και τώρα ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης τις θεωρεί "απαράδεκτες"!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Μόσιαλου στο Real Fm…

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τις αποφάσεις
«Υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης που να είναι ικανοποιημένος με τις αποφάσεις; Οι Έλληνες πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, αν εξαιρέσει κανείς τους αθλητικούς δικαστές και ορισμένους παράγοντες που δεν πρέπει να είναι πάνω από 200 σε όλη τη χώρα, όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές είναι εξαιρετικά απαράδεκτες. Και αυτό είναι και η δική μου άποψη»

Για τη δυσαρμονία μεταξύ ελληνικής Αθλητικής Δικαιοσύνης και UEFA
«Σας είπα τι πιστεύει ο ελληνικός λαός. Είναι σαφές ότι όταν υπάρχει μια τόσο μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ των αποφάσεων της UEFA και της Αθλητικής Δικαιοσύνης, υπάρχει τεράστιο θέμα, όχι μικρό θέμα ένα τεράστιο θέμα. Είναι απαράδεκτες αυτές οι αποφάσεις. Η αθλητική δικαιοσύνη δεν είναι υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου. Εντάσσετε στις γενικότερες διαδικασίες της UEFA. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να τις κρίνουμε και ότι η πολιτεία δεν θα κάνει αυτό που μπορεί να κάνει στα πλαίσια των δυνατοτήτων της»

Για το αν η Πολιτεία εξετάζει το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα
«Η Πολιτεία θα δώσει μια συνολική και συντεταγμένη απάντηση σύντομα. Ο υπουργός θα κάνει τις αντίστοιχες ανακοινώσεις σύντομα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags