Facebook Pixel "Ναι, ο Κάστρο θα κάνει τη διαφορά"
Life
| 2011-08-14 19:03:00

"Ναι, ο Κάστρο θα κάνει τη διαφορά"

"Ναι, ο Κάστρο θα κάνει τη διαφορά"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας και μεγάλη δόξα του παρελθόντος, Ρουί Ζόρζε, αναλύει και... αποθεώνει τον Αντρέ Κάστρο που βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό!

Μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαπενταετία(45 συμμετοχές στην Εθνική, τεράστια καριέρα σε Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβώνας) και προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός U21 της Εθνικής Πορτογαλίας, Ρουί Ζόρζε, μίλησε στο gazzetta.gr για το... πουλέν του Φερέιρα, αναλύοντας τον Κάστρο. Ο 38χρονος τεχνικός στάθηκε στην τακτική παιδεία του ποδοσφαιριστή των «δράκων», ξεκαθαρίζοντας πως ο μικρός είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στον άξονα του Παναθηναϊκού.

ΤΑΚΤΙΚΗ

«Ίσως είναι το πιο δυνατό του σημείο. Στις χρονιές που αγωνίστηκε μακριά από την Πόρτο και με αποκορύφωμα την περυσινή του παρουσία στην Χιχόν έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετική τακτική παιδεία. Ξέρει πως να κινηθεί στον χώρο, που πρέπει να βρίσκεται και τι να κάνει με την μπάλα στα πόδια. Είναι ένα προσόν που βοηθά κάθε ποδοσφαιριστή. Ειδικά σε μια τόσο σημαντική θέση μέσα στο γήπεδο, εκείνη του κεντρικού μέσου. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, έχοντας ισορροπία άναμεσα στο δημιουργικό και το ανασταλτικό κομμάτι».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags