Facebook Pixel Kάτι... κινείται με Εντό
Life
| 2011-08-14 20:31:00

Kάτι... κινείται με Εντό

Kάτι... κινείται με Εντό

Επιβεβαιώνεται (και) από την Γαλλία ότι η περίπτωση του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου απασχολεί έντονα την ΑΕΚ ενώ υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της Ενωσης και της Σεντ Ετιέν.

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν πως στέλεχος της διοίκησης της Ενωσης είχε χθες (ίσως και σήμερα) επαφή με τους διοικούντες την Σεντ Ετιέν με αφορμή φυσικά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 27χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο προκειμένου να επβεβαιώσουν τα οικονομικά δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Εννοείται πως ισχύουν όσα γράψαμε από την πρώτη μέρα σε τούτο το χώρο, ό,τι δηλαδή ο Ν' Ντο αξιώνει από την Ενωση περί τις 350.000 ευρώ σε ετήσια βάση...

Δεν αποκλείεται από τα Σπάτα να τελειώσουν άμεσα το θέμα του deal με την Σεντ Ετιέν και έπειτα για λίγες μόνο μέρες να... παγώσουν τη μεταγραφή μήπως και καταφέρουν στο μικρό διαθέσιμο χρονικό διάστημα που θα υπάρχει να επιχειρήσουν να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιας καλύτερης περίπτωσης αν και τα οικονομικά δεδομένα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία... Στην περίπτωση του Ν' Ντο όπως έχουν διαβεβαιώσει (και) από τα Σπάτα το οικονομικό δεν αποτελεί κάποιο εμπόδιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags