Facebook Pixel Θα βγει νέος Κασάπης;
Life
| 2011-08-15 18:02:00

Θα βγει νέος Κασάπης;

Θα βγει νέος Κασάπης;

Εφτά χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που ο Μιχάλης Κασάπης έφυγε από την ΑΕΚ και από τότε κανένας παίκτης δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει επάξια στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο παλιός παίκτης της Ένωσης μιλάει για αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Αποσπασμτικά η συνέντευξη του Κασάπη στο aek-live.gr:

Έχεις σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και 7 χρόνια και η Ένωση παλεύει για τον αντικαταστάτη σου. Έχουν προσφέρει ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος παλιότερα, ο Νίκος Καράμπελας τώρα και ο Νίκος Γεωργέας όσες φορές έχει κληθεί να αγωνιστεί στην θέση του αριστερού μπακ. Αν σου ζητούσαν την άποψη οι ιθύνοντες της ομάδας ποια στοιχεία θα πρότεινες να έχει το αριστερό μπακ;

Κοίτα να δεις αυτή τη στιγμή κακά τα ψέματα ούτε αριστερά μπακ υπάρχουνε όυτε δεξιά μπακ τόσο πολύ καλά όσο ήμασταν εμείς από την εποχή μου. Το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί έχει γίνει πιο γρήγορο. Εγώ πιστεύω υπάρχουν παίκτες Έλληνες που μπορούν να τους αξιολογήσουν και να μπορέσουν να προσφέρουν καλύτερα από κάποιους ξένους που έχουν έρθει όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ο Καράμπελας έχει προσφέρει, είναι ένα παιδί φιλότιμο, τα δίνει όλα στο γήπεδο και προσπαθεί να γίνεται κάθε φορά και καλύτερος. Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση και είναι λάθος να συγκρίνουμε τους ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα χαρακτηριστικά του και τη φαντασία του, έχει τη διάρκεια του.Είναι πολλά τα στοιχεία που υπολογίζονται για να πούμε ότι έχουμε έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Εγώ πιστεύω υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούνε να παίξουνε αυτή τη θέση αρκεί να τους δείξουν την κατάλληλη εμπιστοσύνη και να τους δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Όμως υπάρχει παίκτης που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αλλά αυτή τη στιγμή δεν αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιός;

Ο Τζαβέλλας. Είναι ένα παιδί που έχει ξεκινήσει με πολύ δουλειά, είναι ήπιων τόνων, δεν δίνει δικαιώματα και πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά του φάνηκε γι' αυτό πήγε και στο εξωτερικό.

Μία συμβουλή που θα ήθελες να δώσεις στον Νίκο τον Εγγλέζου μιας και αγωνίζεται στην ίδια θέση που αγωνιζόσουν κι εσύ;

Αυτό που έχω να του πω είναι να μην σταματάει να δουλεύει ποτέ, να ακούει πάντα τον προπονητή του και να έχει εμπιστοσύνη τεράστια στον εαυτό του. Και να θέλει κάθε μέρα να γίνεται καλύτερος, μόνο έτσι μπορεί να πετύχει. Να είναι πάντα έτοιμος και όταν θα του δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags