Facebook Pixel Αρέσει η Ελλάδα στον Ιλγκάουσκας... Λέτε;
Life
| 2011-08-16 18:01:00

Αρέσει η Ελλάδα στον Ιλγκάουσκας... Λέτε;

Αρέσει η Ελλάδα στον Ιλγκάουσκας... Λέτε;

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για κοινοτικό σέντερ σε καλή τιμή και με...γεμάτο βιογραφικό. Ο Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας δήλωσε πρόσφατα πως του αρέσει η Ελλάδα, λέτε λοιπόν να γίνει ο... γάμος;

Πριν λίγο καιρό ο 36χρονος Λιθουανός σέντερ προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Η τιμή του πρώην συμπαίκτη του Λεμπρόν Τζέιμς και του Ντουέιν Ουέιντ στους Μαϊάμι Χιτ δεν είναι απαγορευτική για τους Κυπελλούχους Ελλάδος, οι οποίοι μπορούν να τον αποκτήσουν προσφέροντας του περίπου 500.000 ευρώ.

 Πριν λίγες ημέρες ο επί μια δεκαπενταετία NBAer βρέθηκε στη Χίο για διακοπές και δεν έκρυψε πως του αρέσει πολύ η Ελλάδα. Μάλιστα, σε φίλους του έχει πει πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να μην περιμένει τις εξελίξεις στο ΝΒΑ.

Οι Πειραιώτες δύσκολα θα ασχοληθούν με την περίπτωση του μιας και η ηλικία του, αλλά και το... βαρύ ιατρικό του παρελθόν λειτουργούν αποτρεπτικά.

Παρά, όμως, αυτά τα δύο αρνητικά στοιχεία, δεν πρόκειται για κακή περίπτωση. Το αντίθετο θα λέγαμε. Όσο λοιπόν ο Ολυμπιακός δεν κλείνει σέντερ, μην εκπλαγεί κανείς εάν τελικά ασχοληθεί με την περίπτωση του δύο φορές All Star σέντερ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags