Facebook Pixel Το ταρακούνημα με τον Κάστρο!
Life
| 2011-08-18 00:26:00

Το ταρακούνημα με τον Κάστρο!

Το ταρακούνημα με τον Κάστρο!

Εδώ, πάντως, που τα λέμε αυτή η υπόθεση Κάστρο μπορεί να έχει κι ένα θετικό για τον Παναθηναϊκό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, που λέγανε και οι αρχαίοι. Κι επειδή στον σκύλο έχουμε μάθει να πιάνουμε τα θέματα κι από μια διαφορετική οπτική γωνία, θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε…

Άντε και ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον Κάστρο. Τι θα γινόταν; Θα έβαζε στην μηχανή του έναν πράγματι αξιόλογο ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θα λυνόταν και πολλά από τα σοβαρά προβλήματα που έχουν οι πράσινοι. Ούτε το διοικητικό, ούτε το οικονομικό, ούτε ακόμα ακόμα και το αγωνιστικό. Μήπως ο Παναθηναϊκός θα γινόταν ομαδάρα αυτομάτως επειδή θα αποκτούσε έναν παίκτη και, μάλιστα, δανεικό;

Φυσικά, μόνο καλό δεν είναι που έπαθε τέτοια νίλα ο Παναθηναϊκός. Και δεν ενισχύθηκε κάπως, αλλά και δέχτηκε ταυτόχρονα ένα ισχυρό πλήγμα για την εικόνα του ως σύλλογος. Από εκεί και πέρα, όμως, θα πρέπει να επισημάνουμε κάτι ακόμα. Ότι είναι πολύ πιθανό αυτή η απώλεια του Κάστρο να αποτελέσει το πιο γερό ταρακούνημα, μήπως και κινητοποιηθούν οι μέτοχοι, με πρώτο τον μεγαλομέτοχο Βαρδινογιάννη, για να βρεθεί λύση για την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, βρίσκεται σε μια δεδομένη αρνητική συγκυρία. Αποκλείστηκε από την Οντένσε. Έχασε βασικούς παίκτες όπως ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο. Δεν έχει αποκτήσει αξιόλογους αντικαταστάτες. Παλεύει για την πρόκριση στους ομίλους του γιουρόπα, κάτι που δεν είναι σίγουρο. Ενώ δεν υπάρχει φράγκο στα ταμεία και διοικητικά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον κόσμο να είναι έτοιμος να σκάσει από την στεναχώρια του. Η απώλεια του Κάστρο έφτασε την κατάσταση στο απροχώρητο. Και οι οπαδοί βράζουν τώρα.

Ο σεισμός που έγινε στον Παναθηναϊκό λόγω Κάστρο μπορεί να φέρει στα συγκαλά τους και τους μετόχους, έτσι ώστε να κάνουν κάτι για να βρεθεί μια λύση και να σταματήσει η πράσινη κατρακύλα.

Το πρωτάθλημα αρχίζει όπου να’ ναι και η ομάδα είναι πιο γυμνή από ποτέ σε όλα τα επίπεδα. Μήπως, λοιπόν, ο φόβος των αντιδράσεων λόγω και του Κάστρο πυροδοτήσει άμεσα εξελίξεις και τελικά βγει σε καλό του Παναθηναϊκού; Μήπως, δηλαδή, και πέσουν τίποτα χρήματα στην ομάδα. Διαφορετικά, τα πράγματα σίγουρα θα είναι δύσκολα. Για όλους…

Ούτε, βέβαια, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα "τσιμπήσει" με κανέναν 32χρονο-33χρονο ψιλοόνομα για μεταγραφή που δεν θα βοηθήσει τελικά την ομάδα αφού ήδη έχει φάει τα ψωμιά του. Όπως και πολλοί άλλοι που φόρεσαν το τριφύλλι τα τελευταία χρόνια κι αποδείχθηκε πως κακώς έβαλαν την πράσινη φανέλα... Με λύσεις ανάγκης της τελευταίας στιγμής που δεν θα έχουν τίποτα να προσφέρουν, δεν θα καλμάρει το κλίμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags