Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο καιρός σήμερα
Life
| 2018-06-12 07:11:00

Ο καιρός σήμερα

Sportdog Team
Ο καιρός σήμερα

Αναλυτικά η πρόγνωση της ημέρας.

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα στα δυτικά και νότια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 35, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 17 έως 33 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ζέστη και λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και στα ανατολικά παράκτια τμήματα μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags