Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνετες διακοπές σε ενοικιαζόμενες βίλες στη Λευκάδα
Life
| 2018-06-16 10:58:00

Άνετες διακοπές σε ενοικιαζόμενες βίλες στη Λευκάδα

Sportdog Team
Άνετες διακοπές σε ενοικιαζόμενες βίλες στη Λευκάδα

Η Λευκάδα, ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου, με καταπράσινο τοπίο και γαλάζιες παραλίες, αποτελεί έναν ιδανικό τόπο για τις καλοκαιρινές διακοπές σας. 

Η πρόσβαση στο νησί μπορεί να γίνει οδικώς διασχίζοντας μια γέφυρα μόλις είκοσι μέτρων. Η Λευκάδα αποτελεί έναν αξιοζήλευτο προορισμό τόσο για οικογένειες, όσο και για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Η παραλία του Αϊ-Γιάννη, με την τεράστια αμμουδιά της, ο κόλπος της Βασιλικής στην παραλία Πόντι, το Κάθισμα, οι Εγκρεμνοί, το Πόρτο Κατσίκι, αποτελούν τα ιδανικά μέρη χαλάρωσης, όπου μπορείτε να απολαύσετε να υπέροχα νερά του νησιού.

Στην είσοδο της Λευκάδας δεσπόζει το υπέροχο κάστρο της Αγίας Μαύρας, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το μικρό εκκλησάκι της Αγίας Μαύρας. Η περιήγηση στην πόλη είναι ένας χώρος γεμάτος εκπλήξεις: Η κόκκινη βίλα Καλκάνη, τα όμορφα σπιτάκια σε παστέλ χρώματα, οι παλαιοί ανεμόμυλοι, τα σπίτια των ψαράδων και η μοναδική φύση κυριολεκτικά θα σας μαγέψουν.

Πώς όμως θα διαλέξετε το κατάλληλο κατάλυμα για τις διακοπές σας στο νησί;

Η ενοικίαση της προσωπικής σας βίλας έχει πολλά πλεονεκτήματα: κερδίζετε την ελευθερία σας και εξασφαλίζετε την ιδιωτικότητά σας.
Οι βίλες στη Λευκάδα είναι ιδανικές για οικογένειες, αλλά και για όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα τον προορισμό των διακοπών τους, εκτός του περιορισμένου χώρου που προσφέρουν τα ξενοδοχεία.

Για τις βίλες, όπως ακριβώς και για τις παραλίες, ισχύει ο ίδιος βασικός κανόνας: όσο πιο δύσκολη η πρόσβαση, τόσο πιο αυθεντικό το μέρος και λιγότερο ακριβό θα είναι. Φυσικά, η τοποθεσία παραμένει πρωταρχικής σημασίας, καθώς είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι προσφέρει η γύρω περιοχή όσον αφορά στο τοπίο, τον πολιτισμό και τις δραστηριότητες που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Οι βίλες συνήθως μισθώνονται σε εβδομαδιαία βάση, αλλά μπορείτε να διαπραγματευτείτε ελεύθερα τη διάρκεια της διαμονής σας. Ως επί το πλείστον, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κήπους και εγκαταστάσεις για επιμέρους δραστηριότητες. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οργανώνουν τα καταλύματά τους με τέτοιο τρόπο, ώστε οι βασικές παροχές να σας περιμένουν κατά την άφιξή σας. Εάν για παράδειγμα χρειαστείτε ένα παιδικό κρεβάτι, μπορείτε να το ζητήσετε εκ των προτέρων για να αποφύγετε επιμέρους ταλαιπωρία ή δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Η κουζίνα μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη ιδιαίτερα αν κάνετε ειδική διατροφή ή αν αγαπάτε τα πολλά και μικρά γεύματα. Εξυπακούεται ότι αν έχετε μικρά παιδιά ή βρέφη, η βίλα θα σας προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού, απαλλαγμένη όμως από την ρουτίνα της καθημερινότητας του σπιτιού σας. 
Ορισμένοι εκμισθωτές προσφέρουν υπηρεσίες όπως παράδοση γευμάτων στη βίλα σας, ή ακόμη και δυνατότητα ενός προσωπικού σεφ. Εάν δεν επιθυμείτε να καθαρίζετε μόνοι σας τον χώρο, μπορείτε να ζητήσετε υπηρεσία καθαρισμού δωματίων. Οι ιδιοκτήτες αποτελούν συνήθως μια καλή πηγή από όπου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες ή συστάσεις για δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε και μέρη να δείτε στην περιοχή. Εξυπακούεται ότι οι ντόπιοι μπορούν να σας δώσουν τις καλύτερες πληροφορίες για τα πιο γευστικά παραδοσιακά εστιατόρια και όχι μόνο!

Ορισμένες φορές, μπορείτε παράλληλα με τη βίλα σας να απολαύσετε και επιμέρους υπηρεσίες όπως ενοικίαση σκαφών, φύλαξη παιδιών, και ξεναγήσεις.

Πηγή αρθρογραφίας: thedynastyvillas

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags