Facebook Pixel Κορίτσια για φίλημα!
Life
| 2011-08-22 11:57:00

Κορίτσια για φίλημα!

Κορίτσια για φίλημα!

Χρυσό μετάλλιο για την Φίλου, 2η θέση για την Εθνική ομάδα ανσάμπλ στο διεθνές τουρνουά της Σόφιας.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες του οι Ελληνίδες αθλήτριες τόσο στο ανσάμπλ, όσο και στο ατομικό στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Elite Cup» που διοργανώθηκε στη Σόφια παράλληλα με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ συγκέντρωσε χθες 25,000 βαθμούς στο πρόγραμμα 3 κορδέλες/ 2 στεφάνια φτάνοντας έτσι συνολικά τους 50,250 βαθμούς, καθώς το Σάββατο είχε πάρει 25,250 για το πρόγραμμα με τις 5 μπάλες.

Η χώρας μας κατέλαβε την 2η θέση με συμμετοχή τεσσάρων χωρών, αλλά παράλληλα είχε την 10η καλύτερη βαθμολογία μεταξύ 16 ομάδων συμπεριλαμβανομένων και αυτών που συμμετείχαν στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του παγκοσμίου Κυπέλλου της Σόφιας.

Εξαιρετική ήταν και η Βαρβάρα Φίλιου στο ατομικό, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο «Elite Cup» με 104,975 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό αφού την δεύτερη μέρα των αγώνων πήρε 26,475 βαθμούς στις κορύνες και 26,200 βαθμούς στην κορδέλα.

Η παρουσία της ελληνικής αποστολής κρίνεται άκρως επιτυχημένη και δίνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Μονπελιέ τον επόμενο μήνα. Οι αγώνες προετοιμασίας θα συνεχιστούν για την ομάδα του ανσάμπλ στο Τελ Αβίβ (26-27 Αυγούστου) , ενώ οι αθλήτριες του ατομικού θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο για το διεθνές τουρνουά 27-28 Αυγούστου.

Πηγή: othersportsnews.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags