Facebook Pixel "Γιατί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα;"
Life
| 2011-08-23 17:26:00

"Γιατί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα;"

"Γιατί να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα;"

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, μίλησε για τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας πως "...δεν έχουμε κάποιες ενδείξεις που να λένε ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα"!

Ωστόσο, υπογράμμισε πως η Πολιτεία θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή απέναντι σε όλες τις ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βημα FM ο κ. Νικητιάδης τόνισε:

Για το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου:
"Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κάποιες ενδείξεις που να λένε ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η εξέλιξη των εργασιών των επιτροπών δεν έχει αυτό το αντικείμενο, αλλά ποιοι θα πάρουν άδειες, πώς η ΕΠΟ θα αυστηροποιήσει το δίκαιο, στον ΟΠΑΠ πώς θα επιβάλλει ρήτρες και δεν θα χρηματοδοτήσει αυτούς που δεν πρέπει να χρηματοδοτήσει".

Για τη στάση της Πολιτείας:
"Θα είμαστε πάρα πολύ αυστηροί. Όχι απλώς αυστηροί. Με το νομοσχέδιο που αύριο συζητείται στο υπουργικό συμβούλιο και κατατίθεται μετά από τρεις μέρες στο Κοινοβούλιο και αντιμετωπίζει τη βία, έχει αυστηρές ποινές, καθιερώνει νέο τρόπο λειτουργίας των συνδέσμων, νέο τρόπο λειτουργίας του κέντρου αντιντόπινγκ κτλ".

Για τις απόψεις που εξέφρασε ο κ. Μπιτσαξής και ήταν σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου:
"Ο γ.γ. Αθλητισμού έκανε μια δική του τοποθέτηση. Είναι προσωπική του άποψη, δεν εκφράζει την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση εκφράζεται από τον αρμόδιο υπουργό και από εμένα, ο κ. Γερουλάνος είπε συγκεκριμένα πράγματα και εγώ το ίδιο, ο κ. Μπιτσαξής ενδεχομένως να εξέφρασε και μια άλλη άποψη ως νομικός. Δεν είναι όμως άποψη της κυβέρνησης. Και ο κ. Μόσιαλος τοποθετήθηκε και δεν διαφοροποιήθηκε από τις απόψεις που εξέφρασαν ο κ. Γερουλάνος και εγώ".

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από τη θέση του:
"Το να διατυπώνεις την προσωπική σου άποψη δεν σημαίνει ότι πας σπίτι σου..."

Πηγή: sportlarissa.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags