Facebook Pixel "Θέλει να έρθει ο Ταμούδο, αλλά..."
Life
| 2011-08-23 20:36:00

"Θέλει να έρθει ο Ταμούδο, αλλά..."

"Θέλει να έρθει ο Ταμούδο, αλλά..."

Σύμφωνα με όσα είπε στο gazzetta.gr ο μάνατζερ του, Τομας Ντουράν, ο Ραούλ Ταμούδο θα ήθελε ο προορισμός του να είναι η ΑΕΚ, αλλά υπάρχει ένα χάσμα στο οικονομικό που διατηρεί τον παίκτη μακριά από την Ενωση. Ισως όχι όμως και από την Ελλάδα. Οπως ανέφερε άλλωστε ο Ντουράν, ο Ταμούδο έχει πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα!

«Εχω μιλήσει και με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει επικοινωνήσει και με τον παίκτη για να του αναλύσει το πλάνο του. Η προοπτική μίας τόσο καλής ομάδας ασφαλώς και ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Ραούλ. Εκείνος θα ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες διαφορές (σ.σ.: τα χρήματα που θα ήθελε ο παίκτης).

Δεν είναι όμως μόνο η ΑΕΚ που ενδιαφέρεται. Υπάρχει ακόμα μία ομάδα από την Ελλάδα(;) και τρεις από την Ισπανία και άλλες χώρες. Επειδή οι μέρες περνάνε, δεν θα καθυστερήσουμε πολύ να πάρουμε την απόφαση μας. Ο Ραούλ όπως σας είπα θα ήθελε να πάει καλά το θέμα με την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας», ήταν το σαφές υπονοούμενο του Ισπανού ατζέντη, ο οποίος λογικά θα έχει ακούσει από τον Χιμένεθ την ανάλυση των οικονομικών δυνατοτήτων της ΑΕΚ και το ποσό που αυτή θα μπορούσε να προσφέρει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags