Facebook Pixel Το start or not to start...
Life
| 2011-08-24 10:19:00

Το start or not to start...

Το start or not to start...

Σήμερα κρίνεται η τύχη της έναρξης του πρωταθλήματος, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Ο υποβιβασμός Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας δημιουργεί νέα δεδομένα στη Σούπερ Λίγκα και σήμερα θα φανεί τι θα γίνει τουλάχιστον με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε πρώτη φάση στη διοργανώτρια αρχή επικρατεί η άποψη να γίνει κανονικά η πρεμιέρα με έξι ματς και όταν οριστικοποιηθεί η απόφαση για το ποιες ομάδες θα πάρουν τη θέση Βόλου και Καβάλας, να διεξαχθούν και οι αναβληθέντες αγώνες, με τα ποσοστά για αυτό το ενδεχόμενο να είναι στο 50%-50%.

Πάντως η έναρξη του πρωταθλήματος μπορεί να μπλοκαριστεί από πολλούς παράγοντες, όπως τυχόν αίτηση που ίσως κάνουν οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν για ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Επίσης υπάρχει και η προσφυγή της Λάρισας και τω Σερρών στα πολιτικά δικαστήρια. Οι δύο ομάδες κατάθεσαν ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν να λάβουν προσωρινή διαταγή, που εκδικάζεται την Παρασκευή στις 11 π.μ., για να μην ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα μέχρι να αποφανθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επί της αίτησης αναίρεσης, που εκδικάζεται αύριο στις 10 π.μ. και με την οποία ζητούν είτε να εξαφανιστεί η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων που δεν υποβίβασε Βόλο, Καβάλα είτε να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεσή τους από την ίδια Επιτροπή αλλά με άλλη σύνθεση.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags