Facebook Pixel Sportdog.gr | Οργή κατοίκων αν. Αττικής: «Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-07-26 23:07:00

Οργή κατοίκων αν. Αττικής: «Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργή κατοίκων αν. Αττικής: «Έκαναν νεκροταφείο το Μάτι και δεν παραιτήθηκε κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι καταγγελίες των πολιτών για την κακοδιαχείριση της πυρκαγιάς από την κυβέρνηση δεν έχουν τέλος ζητώντας την παραίτησή της.

 

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μάτι μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που ρήμαξαν την περιοχή και έσπειραν τον θάνατο σε 83 άτομα.

Οι καταγγελίες των πολιτών για την κακοδιαχείριση της πυρκαγιάς  δεν έχουν τέλος. Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση μιας κατοίκου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η οποία είπε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης  καθώς όπως υποστήριξε οι κάτοικοι δεν είχαν καμία βοήθεια από κανέναν την κρίσιμη ώρα που η φωτιά πέρασε στο Μάτι.

Όπως είναι γνωστό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας το πρωί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Μάτι είπε ότι ίδιος έστειλε έγκαιρα τα «βατράχια» για να βοηθήσουν τους κατοίκους και λίγο αργότερα στο BBC επέρριψε την ευθύνη για τα θύματα στους κατοίκους επειδή αγνόησαν τους κανόνες και τους νόμους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Κυβέρνηση: Δεν υπήρχε χρόνος για εκκένωση στην Ανατολική Αττική (LIVE)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags