Facebook Pixel Sportdog.gr | Στους 88 οι νεκροί, αγώνας δρόμου για ταυτοποίηση σορών - Άγνωστος ο αριθμός των αγνοούμενων
Life
| 2018-07-29 12:28:00

Στους 88 οι νεκροί, αγώνας δρόμου για ταυτοποίηση σορών - Άγνωστος ο αριθμός των αγνοούμενων

Sportdog Team
Στους 88 οι νεκροί, αγώνας δρόμου για ταυτοποίηση σορών - Άγνωστος ο αριθμός των αγνοούμενων

Το έργο των ιατροδικαστών είναι ιδιαίτερα σύνθετο, καθώς για αρκετές απανθρακωμένες σορούς η μέθοδος ταυτοποίησης με DNA δεν αποφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

 

Πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει το θέμα των αγνοουμένων καθώς μέχρι σήμερα ο αριθμός παραμένει αδιευκρίνιστος.

Την ίδια ώρα, πυρετωδώς εργάζονται οι ιατροδικαστές για να ταυτοποιήσουν το συντομότερο δυνατό τις σορούς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική. Έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 51 σοροί, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ ενώ καθοδόν προς τα εργαστήρια βρίσκονται τα αποτελέσματα για πέντε έως έξι ακόμη πρόσωπα.

Το έργο των ιατροδικαστών είναι ιδιαίτερα σύνθετο, καθώς για αρκετές απανθρακωμένες σορούς η μέθοδος ταυτοποίησης με DNA δεν αποφέρει ικανοποιητικό αποτέλεσμα, με συνέπεια οι εμπειρογνώμονες να καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους, όπως στον έλεγχο των οδοντιατρικών στοιχείων των θυμάτων.

Τα θύματα της πύρινης λαίλαπας, ανέρχονται πλέον σε 88.

Εννέα εγκαυματίες νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Αττικής. Συνολικά 43 ενήλικες παραμένουν στα νοσοκομεία, ενώ δύο παιδιά παραμένουν νοσηλευόμενα στο Αγία Σοφία, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σήμερα Κυριακή έλαβε εξιτήριο ένα παιδί που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων. Στο νοσοκομείο παραμένει ένα ακόμα παιδί, που αναμένεται να πάρει εξιτήριο τα επόμενα 24ωρα.

Οι διασώστες ερευνούν εκ νέου καμένα οικόπεδα και σπίτια. Δια θαλάσσης τις έρευνες συνεχίζουν σκάφη του λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού και ιδιωτικά πλεούμενα.

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags