Facebook Pixel Survivor καταντήσανε την ΑΕΚ…
Life
| 2011-01-19 18:41:00

Survivor καταντήσανε την ΑΕΚ…

Survivor καταντήσανε την ΑΕΚ…

Μάχη επιβίωσης δίνει η ΑΕΚ σύμφωνα με τον πρόσφατα αποχωρήσαντα Χρήστο Πατσατζόγλου.

Συνέντευξη στο Epirus post παραχώρησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος εκτός από τη μετακίνησή του στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ!

Ο «Πάτσα» δεν… κάρφωσε την παλιά του ομάδα. Ίσα-ίσα υποστήριξε ότι η ΑΕΚ δίνει μάχη επιβίωσης τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν ούτε αδιάφοροι ούτε απλήρωτοι ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε αποσπασματικά τη συνέντευξη του Χρήστου Πατσατζόγλου:

Στην ΑΕΚ το ότι δεν “έπιασες” οφείλεται στη κακή κατάσταση της ομάδας, στη αδιαφορία κάποιων ποδοσφαιριστών π.χ. Σκόκο, στο ότι ήσασταν απλήρωτοι, ή σε κάτι άλλο;

«Δεν υπήρχε αδιάφορος ποδοσφαιριστής στην ομάδα παρόλο που γραφόταν διάφορα όπως είπες και εσύ για τον Σκόκο. Απλά δεν ήταν το κατάλληλο “timing” όταν πήγα στην ΑΕΚ. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα. Στην ΑΕΚ γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιβιώσει αυτή η ομάδα και από τους ποδοσφαιριστές και από τους διοικούντες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τους εύχομαι καλή πορεία μέσα από τη ψυχή μου και να είναι όλοι τους καλά».

Η κατάσταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ πώς ήταν;

«Πάρα πολύ καλή! Ειδικά στα αποδυτήρια η κατάσταση ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα στην ΑΕΚ. To ότι η ομάδα δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας φταίνε άλλα πράγματα στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πρωταγωνιστήσει και πάλι η ΑΕΚ».

ΠΗΓΗ: www.epiruspost.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags