Facebook Pixel «Μικρό Πολυτεχνείο ο Αστέρας»
Life
| 2011-01-19 20:27:00

«Μικρό Πολυτεχνείο ο Αστέρας»

«Μικρό Πολυτεχνείο ο Αστέρας»

Κάθε φορά που ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στην έδρα του μία από τις «μεγάλες» ομάδες, ζει ένα «μικρό Πολυτεχνείο» από τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος κατά την εκδίκαση, από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ της έφεσης που έκανε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, κατά της απόφασης για πρόστιμο 1.000 ευρώ στον Αστέρα.

Η ποινή είχε επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague επειδή ο Αστέρας είχε δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό στο μεταξύ τους αγώνα στην Τρίπολη, στον οποίο σημειώθηκαν επεισόδια. Ο κ. Φάκος ζητούσε μεγαλύτερο πρόστιμο.

«Εμείς δώσαμε 97 εισιτήρια, όλα με ταυτοποίηση. Μπήκαν στο γήπεδο 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού χωρίς εισιτήρια. Με ρώτησε ο αστυνομικός διευθυντής τι να κάνω, να τους βάλω μέσα ή να τους προωθήσω στην πόλη και να την κάψουνε;» αναρωτήθηκε ο κ. Μποροβήλος.

Και πρόσθεσε: «Το ίδιο έγινε και προχθές με την ΑΕΚ. Πήραν 500 εισιτήρια και πάλι μπήκαν 2.000 οπαδοί μέσα. Μας είπε τα ίδια πάλι ο αστυνομικός διευθυντής και του είπαμε βάλτε τους μέσα τι να κάνουμε; Κάθε φορά που παίζουμε με μεγάλες ομάδες ζούμε ένα μικρό Πολυτεχνείο».

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags