Facebook Pixel Την ψάχνει όντως για Βιέιρα
Life
| 2011-08-27 17:36:00

Την ψάχνει όντως για Βιέιρα

Την ψάχνει όντως για Βιέιρα

Οι Πορτογάλοι έφεραν στο... φως την περίπτωση του Ούγκο Βιέρα, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα και όχι απλό σενάριο από την Ιβηρική. Οι πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα ο 23χρονος στράικερ.

Το gazzetta.gr έψαξε την υπόθεση και έμαθε ότι ο νεαρός στράικερ είναι στην κορυφή της λίστας για την επίθεση και αποτελεί υπόδειξη του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θα τον ήθελε πολύ στην Παιανία, καθώς πιστεύει στις δυνατότητες του.

Μιλάμε για μια ακόμη φθηνή περίπτωση, για έναν ποδοσφαιριστή... λαχείο, τον οποίο όμως ξέρει καλά ο Πορτογάλος προπονητής και για αυτό εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Βέβαια, για να προχωρήσει η περίπτωση του, θα πρέπει οι «πράσινοι» να πάρουν την απόφαση να κάνουν ακόμη μια κίνηση. Για να γίνει αυτό, είναι δεδομένο πως θα πρέπει πρώτα να βρεθούν χρήματα και σημαντικό ρόλο θα παίξουν ενδεχόμενες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Η κατάσταση αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα, μιας και υπάρχει ξεκάθαρο κενό στην γραμμή κρούσης και η χρονιά με Τοτσέ και Πετρόπουλο δεν μπορεί να βγει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags