Facebook Pixel "Κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί μας"!
Life
| 2011-08-27 18:03:00

"Κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί μας"!

"Κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί μας"!

Ο Όσκαρ Φερνάντεθ χαρακτήρισε μάθημα αγάπης για τα χρώματα της ομάδας την υποδοχή που επιφύλασσαν σήμερα οι φίλαθλοι του Αστέρα στην Τρίπολη και τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους Αρκάδες.

Για τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Τρίπολη και την υποδοχή της αποστολής του Αστέρα από τους φιλάθλους της ομάδας κατά την άφιξή της στην αρκαδική πρωτεύουσα πήρε θέση ο Όσκαρ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για μάθημα αγάπης, ενώ ξεκαθάρισε πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους Αρκάδες. «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής του Αστέρα Τρίπολης!

Η περιοχή της Αρκαδίας έχει μια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ και αυτή είναι ο Αστέρας! Αστέρας είναι ένα συναίσθημα και το δείξαμε σήμερα! Αγώνας για την ομάδα μας και να δείξουμε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί μας!

Ευχαριστώ τη διοίκηση, ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς, επειδή σήμερα έχουμε πάρει ένα μάθημα αγάπης για τα χρώματα της ομάδας μας! Τίποτα και κανείς δεν θα σταματήσει την αίσθηση μιας πόλης! Ας κάνουμε κάτι! Θερμές ευχαριστίες σε όλους! Είμαστε όλοι με τον Αστέρα!», αναφέρει ο Φερνάντεθ στη γραπτή δήλωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags