Facebook Pixel «Οικογένειά μου η ΑΕΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-20 00:20:00

«Οικογένειά μου η ΑΕΚ»

«Οικογένειά μου η ΑΕΚ»

Τάδε έφη Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τη νίκη της «Ένωσης» κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Ο κ. Φερέιρα δεν μπορεί να αλλάξει αμέσως κάποια πράγματα», δήλωσε για την παλιά του ομάδα…

Μπορεί να σκόραρε δύο τέρματα αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος εμφανίστηκε συγκρατημένος αμέσως μετά το παιχνίδι, όπου μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ, την ταυτότητα που αποκτά στο παιχνίδι της αλλά και τον Παναθηναϊκό

«Ο καθένας έπαιξε πολύ σωστά το ρόλο του στον αγωνιστικό, είχαμε δουλέψει και τις προηγούμενες ημέρες και έπιασε μέσα στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο «Λύμπε».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το αν αυτή η νίκη της ΑΕΚ οφείλεται σε κάποιο ένστικτο επιβίωσης τόνισε: «Όπως είπα και μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη, σιγά-σιγά αποκτούμε ταυτότητα και το βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη. Το βλέπετε αυτό και στον Παναθηναϊκό, ο κ. Φερέιρα δεν μπορεί να αλλάξει αμέσως κάποια πράγματα»

Όσον αφορά το γεγονός ότι σκόραρε ξανά εναντίον της παλιάς του ομάδας είπε: «Πέρασα πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό. Κρατώ τα θετικά από όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή είμαι στην ΑΕΚ και αυτή είναι η οικογένειά μου».

Στο τέλος αναφέρθηκε στα χειροκροτήματα τη στιγμή της αλλαγής του: «Πολύ ωραίο συναίσθημα να με χειροκροτούν, υπήρχαν όμως και κάποιοι που δεν έκαναν το ίδιο. Στέκομαι σε αυτά αλλά και όλο το γήπεδο να με αποδοκίμαζε δεν θα με επηρέαζε. Ευχαριστώ αυτούς που με χειροκρότησαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags