Facebook Pixel Αντί να πάει στον Αταμάν, του μένει... αμανάτι!
Life
| 2011-08-29 19:20:00

Αντί να πάει στον Αταμάν, του μένει... αμανάτι!

Αντί να πάει στον Αταμάν, του μένει... αμανάτι!

Ο Εργκίν Αταμάν είχε δηλώσει πως η Μπεσίκτας συμφώνησε με τον Έρτσεγκ, αλλά η διορία που είχε ο Σέρβος για να μείνει ελεύθερος λήγει και έτσι οι Τούρκοι στρέφονται στον Μοτεγιούνας.


Ο Σέρβος φόργουορντ ψάχνει τις τελευταίες μέρες φόρμουλα για να φύγει από τον Ολυμπιακό και η Μπεσίκτας φαίνονταν πως θα έδινε λύση στο πρόβλημα. Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε πως είχε συμφωνήσει μαζί του για ετήσιο συμβόλαιο 350.000 ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Ο Έρτσεγκ δεν δέχεται ακόμα την αποζημίωση που του προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να προχωρήσει τη συμφωνία του με την Μπεσίκτας. Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για τα οφειλόμενα και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για τα επόμενα δυο χρόνια του συμβολαίου του και έτσι ακόμα ο Σέρβος ανήκει στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «basketdergisi», ο Έρτσεγκ είχε διορία από την Μπεσίκτας μέχρι τη Δευτέρα για να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί λύση, οι Τούρκοι στρέφουν την προσοχή τους στον Ντονάτας Μοτεγιούνας.

Ο Λιθουανός φόγουορντ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Μπενετόν Τρεβίζο και επελέγη στο νούμερο 20 από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Λόγω του λοκ άουτ δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο και έτσι η Μπεσίκτας θέλει να τον αποκτήσει για την επόμενη σεζόν προσπαθώντας να αποφύγει όρο NBA out στο συμβόλαιο του.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags