Facebook Pixel «Μη μας πάρει από κάτω»
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-20 00:38:00

«Μη μας πάρει από κάτω»

«Μη μας πάρει από κάτω»

Ο Στέργος Μαρίνος υποστήριξε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ότι η ΑΕΚ είναι πλέον το φαβορί, στη ρεβάνς όμως οι «πράσινοι» πρέπει να κυνηγήσουν την ανατροπή και φυσικά να μην χάσουν η ψυχολογία τους...

«Είχαμε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πιο καλό πρόσωπο και απειλήσαμε αρκετές φορές την εστία της ΑΕΚ, ωστόσο δεν ήμασταν καλοί και εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η ΑΕΚ ήθελε να ελέγξει το ρυθμό και το κατάφερε. Πέτυχε δύο γκολ, το ένα πιο τυχερό από το άλλο και πήρε τη νίκη», τόνισε αρχικά ο παίκτης του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ είναι φαβορί τώρα αλλά πρέπει να κυνηγήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό. Θα είναι δύσκολο το έργο μας μετά από το σημερινό σκορ».

Σχετικά με το αν η ήττα θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας, είπε: «Κάθε νίκη και κάθε ήττα παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία. Αλλά δεν πρέπει αν μας πάρει από κάτω. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να ανακάμψουμε».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Δεν είχαμε την ίδια διάθεση και το ίδιο πείσμα στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να πλησιάσουμε την εστία της ΑΕΚ. Είμαστε πολύ της ψυχολογίας και στα παιχνίδια μας αν δεν βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επηρεαζόμαστε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags