Facebook Pixel "Μπορεί να είναι και ζήτημα λίγων ωρών"
Life
| 2011-08-29 21:03:00

"Μπορεί να είναι και ζήτημα λίγων ωρών"

"Μπορεί να είναι και ζήτημα λίγων ωρών"

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάρβουνα κάθεται ο Ούγκο Βιέιρα, αναφορικά με το αν θα πάρει ή όχι μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, με τον Πορτογάλο φορ να δηλώνει στο gazzetta.gr πως "η μεταγραφή μπορεί να είναι και ζήτημα λίγων ωρών".

Αναλυτικά:

- Υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση σου; Υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Ζιλ Βισέντε;

«Δεν μπορώ να πω πολλά. Το μόνο που ξέρω είναι πως μπορεί να είναι και ζήτημα λίγων ωρών. Εγώ απλά περιμένω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Από την πλευρά μου ξέρω, έχω αποφασίσει τι θέλω».

- Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως το θέμα της μεταγραφής σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ετσι είναι;

«Αλήθεια δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο. Θα μπορούσατε και να το ερμηνεύσετε έτσι», ήταν η -εμμέσως πλην σαφώς- παραδοχή του 23χρονου επιθετικού που α μη τι άλλο μαρτυράει πως η προσπάθεια του Τριφυλλιού να τον αποκτήσει, βρίσκεται εν εξελίξει.

Η αλήθεια είναι πως η ενδεχόμενη απόκτηση του νεαρού Πορτογάλου κρύβει μπόλικο μεταγραφικό παρασκήνιο. Πλέον μοιάζει να είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που παίζονται παιχνίδια και που θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Τι ακριβώς παίζεται...

Η Ζιλ Βισέντε έχει ζητήσει πολλά (ακούστηκε το ποσό του ενός εκατ. ευρώ). Ο Παναθηναϊκός πρώτων δεν έχει και δεύτερον δεν είναι διατεθειμένος (και να είχε) να δώσει τόσα χρήματα για έναν παίκτη που θα μπορούσε να τον κλείσει από τον Γενάρη και να τον πάρει τσάμπα το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάθε ώρα που περνάει, η τιμή του μειώνεται, μιας και η Ζιλ Βισέντε δεν θέλει να της ξεμείνει φέτος και να τον χάσει μελλοντικά δίχως κανένα αντάλλαγμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Απλά ο πορτογαλικός σύλλογος περιμένει. Τι; Μήπως και τελικά πουληθεί ο Λίμα της Μπράγκα στη Μπεσίκτας. Από τη Μπράγκα τους έχουν πει πως εάν συμβεί αυτό, θα κινηθούν για τον Ούγκο Βιέιρα. Ωστόσο, ακόμα και έτσι να γίνει, ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει Παναθηναϊκό («Τα έχω βρει σε όλα και θέλω να έρθω»), μας αποκάλυψε την Κυριακή.

Οπότε αυτή η διελκυστίνδα θα πάει μέχρι τέλους, με τους δύο «αντιπάλους» να ρισκάρουν έχοντας ο καθένας τα χαρτιά του. Στη Ζιλ Βισέντε μπορεί να μείνει αμανάτι και στον Παναθηναϊκό να χάσουν ακόμα έναν παίκτη, όπως συνέβη με τον Αντρέ Κάστρο. Εμείς πάντως εάν ήταν να ποντάρουμε κάπου, θα ήταν στην επιθυμία και τη σιγουριά με την οποία μας μίλησε ο ίδιος ο Ούγκο Βιέιρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags