Facebook Pixel "Δεν μπορούσα να πω όχι στον Άρη"
Life
| 2011-08-30 16:27:00

"Δεν μπορούσα να πω όχι στον Άρη"

"Δεν μπορούσα να πω όχι στον Άρη"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρη πραγματοποίησε ο Βίκτορας Γιάκομπ, μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM 92,8, δηλώνοντας έτοιμος να σκοράρει πολλά γκολ και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Μιλώντας αρχικά για τα συναισθήματα του μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του, μονοετούς διάρκειας:

«Μετά ένα μήνα διαπραγματεύσεων βρήκαμε τη “χρυσή” τομή και είμαι πλέον παίκτης της ομάδας. Ήρθα σε ένα από τους μεγαλύτερους Συλλόγους της Ελλάδας και πιστεύω ότι θα κάνω καλά τη δουλειά μου» ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Ξέροντας το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον ΑΡΗ αλλά και τους οπαδούς του, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Θέλω να παίξω καλά και να σκοράρω πολλά γκολ προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού τον ΑΡΗ:

«Γνωρίζω ότι η ομάδα παίζει επιθετικά, κάτι που με εκφράζει. Μέρα με τη μέρα θα γίνομαι καλύτερος και γρήγορα θα έχω αφομοιώσει αυτά που πρέπει προκειμένου να προσφέρω».

Όσον αφορά τα δύο χρόνια που ήταν παίκτης του Ηρακλή και την απόδοση που είχε:

«Άλλες φορές ένας παίκτης έχει καλές χρονιές και άλλες κακές. Αυτό εξαρτάται άλλες φορές από τον παίκτη και άλλες από την ομάδα. Εγώ ερχόμενος στον ΑΡΗ θα θυμίσω τον καλό Γιάκομπ, πιο νέο και βελτιωμένο».

Για το θέμα που έχει με τις κάρτες:

«Σίγουρα οι κάρτες δεν είναι κάτι που οφείλεται πάντα στον παίκτη. Πολλές βέβαια τις άξιζα, άλλες όμως όχι. Φέτος όμως θα το αλλάξω αυτό και θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Μιλώντας για το βαθμό ετοιμότητας του, είπε:

«Είμαι λίγο πίσω την προετοιμασία. Θα χρειαστώ δυο με τρεις εβδομάδες για να παρουσιαστώ έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα στις υποχρεώσεις της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags