Facebook Pixel "Yποβιβάστε τον Τάκη"!
Life
| 2011-08-30 19:23:00

"Yποβιβάστε τον Τάκη"!

"Yποβιβάστε τον Τάκη"!

Η ΠΑΕ Ηρακλής κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της ασφαλιστικής ενημερότητας στην Επιτροπή Εφέσεων, αφού τα έριξε όλα στον... πρώην πρόεδρο Γιάννη Τάκη, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα.

Ο δικαστής έδωσε αρχικά προθεσμία μέχρι την προσεχή Πέμπτη (13.00), όμως μετά από αντίδραση του κ. Καϊμακάμη, ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η Παρασκευή 2/9 και ώρα 14.00.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Πέτρος Καϊμακάμης υποστήριξε ότι... "Ο κ. Τάκης ενήργησε παρά το Νόμο. Ο Ηρακλής καταδικάστηκε για έναν μόνο αγώνα. Τα άλλα είχαν παραγραφεί. Εάν υπήρχε σε αυτόν τον αγώνα γνώση των πράξεων του κ. Τάκη δεν θα έβαζε τους παίκτες και ούτε γάτα ούτε ζημιά", ενώ ο έτερος νομικός της ΠΑΕ, κ. Λύτρας, ανέφερε: "Αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητα του Τακτικού Διαιτητικού το οποίο υπάρχει γιατί προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΟ. Από αυτό, λοιπόν, προκύπτει ότι το Διαιτητικό είναι Πειθαρχικό Όργανο. Αυτό έχει το δικαίωμα να εξετάζει εάν εφαρμόζονται σωστά οι κανόνες της ΕΠΟ. Αυτή ακριβώς είναι η αρμοδιότητά του. Η αμφισβήτηση της δικαιοδοσίας του Διαιτητικού, είναι σα να αμφισβητούμε την υποχρέωση να τηρούνται οι αποφάσεις".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags