Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κάθε μέρα ψάχνω...» - Ραγίζει καρδιές ο πυροσβέστης που έχασε σύζυγο και παιδί στο Μάτι (BINTEO)
Life
| 2018-10-10 11:22:00

«Κάθε μέρα ψάχνω...» - Ραγίζει καρδιές ο πυροσβέστης που έχασε σύζυγο και παιδί στο Μάτι (BINTEO)

«Κάθε μέρα ψάχνω...» - Ραγίζει καρδιές ο πυροσβέστης που έχασε σύζυγο και παιδί στο Μάτι (BINTEO)

Τι να πει κανείς σε αυτό τον άνθρωπο...

Την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό κανάλι* έδωσε ο Αντρέας Δημητρίου, πυροσβέστης-σύμβολο, που έχασε τη σύζυγο και το έξι μηνών παιδί του στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον ALPHA, ο πυροσβέστης περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

«Ήμουν σε επιφυλακή εκείνη την ημέρα ώσπου ήρθε μήνυμα από την υπηρεσία μου, όπου έπρεπε να πάω να συντονίσω τη φωτιά. Η Μαργαρίτα ετοίμαζε τα ρούχα μου για να μπορέσω να φύγω πιο γρήγορα για τη δουλειά κι αφού με βοήθησε την αποχαιρέτησα κι έφυγα. Ήταν 17.30 περίπου το απόγευμα όταν ενημερώθηκα από κάποιον συνάδελφο ότι η φωτιά πλησιάζει τον οικισμό όπου βρισκόταν το σπίτι μου. Αμέσως ενημέρωσα τη Μαργαρίτα για τη φωτιά γιατί η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι με τον μπέμπη εκείνη την ώρα κι εγώ την ενημέρωσα ότι κινδυνεύει. Της είπα: “Μαργαρίτα πάρε το μικρό και φύγε αμέσως από το σπίτι”. Προσπάθησε να πάρει κάποια πράγματα και έφυγε» είπε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο πυροσβέστης εξηγεί ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του και όταν δεν τα κατάφερε, υποψιάστηκε ότι κάτι κακό συνέβη. 

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ στο Newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags