Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατριχίλα με το κρανίο στην Πρέβεζα - Ανήκει στην αγνοούμενη Αγγελική Πεπόνη;
Life
| 2018-10-17 13:51:00

Ανατριχίλα με το κρανίο στην Πρέβεζα - Ανήκει στην αγνοούμενη Αγγελική Πεπόνη;

Ανατριχίλα με το κρανίο στην Πρέβεζα - Ανήκει στην αγνοούμενη Αγγελική Πεπόνη;

Ήταν θαμμένο για περίπου δέκα χρόνια.

 

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού ενός κρανίου, από το οποίο έλειπε η γνάθος, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας. Ο εντοπισμός του κρανίου «ξύπνησε» μνήμες από την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, το κρανίο ανήκει σε γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια, περίοδος κατά την οποία αγνοείται η Αγγελική Πεπόνη. 

Το κρανίο αναμένεται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ ήδη έχουν ληφθεί δείγματα DNA από τη μητέρα και την αδελφή της κοπέλας.

Σημειώνεται πως προτού εξαφανιστεί, η κοπέλα είχε τροχαίο ατύχημα και είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Μάλιστα, αναμένεται να αναζητηθούν στοιχεία από το νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των τραυμάτων. 

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή πριν εξαφανιστεί, ήταν ο 59χρονος φίλος της και σημειώνεται πως το κρανίο εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags